1933457.jpg
Noin, siinä Iina esittelee mitä on taas saanut aikaan. Meidän kamikaze-kissa!

13-vuotias kissarouva joutuu tämän tästä selkkauksiin puolustaessaan raivokkaasti pihareviiriään. Se ei enää liiku juurikaan kotipihaa kauemmas, korkeintaan lähimetsään, josta se tulee aina kun sitä kutsuu viheltämällä tai ravistamalla kissanmuropurkkia, mutta sensijaan jossain naapurustossa majaileva kolli on puhkirakastunut Iinaan, ja haluaisi tulla kuhertelemaan meidän pihalle. Iina on leikattu narttu, eihän se mitään miehistä ymmärrä. Niinpä se terottaa kyntensä ja aloittaa kunnon tappelun riiuulle pyrkivän ukon kanssa.

Viikonloppuna se sitten ei ilmeisesti ehtinyt ottaa tarpeeksi nopeasti jalkoja alleen, vaan kolli sai sen kiinni ja puraisi hännästä. Häntä oli tosi kipeä, ja eihän siinä muu auttanut kuin soittaa aika eläinlääkärille. Iina nukutettiin, häntä röntgenkuvattiin siltä varalta, että purema olisi ulottunut luuhun saakka, mutta onneksi niin ei ollut käynyt, mutta häntään oli muodostunut paise bakteerien takia. Se putsattiin, ja inhottava kaulus laitettiin päähän, 10 päivän antibioottikuuri vielä päälle. Nyt täällä siis on kiukkuinen emäntä ja kiukkuinen kissa. Iina ei ole tottunut edes hiekkalaatikkoon, ja nyt se mennä kolisee kauluksensa kanssa eestaas, yrittää livahtaa pissalle ulos ja on selvästi tuskainen.

Ja hintaa tälle kollin puremalle kertyi 120 euroa, että kiitti vaan siitäkin!

P.S. huonoa tuultani ei paranna ollenkaan se, että kuvasta näkee selvästi, että imuri on otettava taas esille! Miksi hiekka kulkeutuu aina ulkoa sisälle, eikö se jossain vaiheessa voisi alkaa kulkea sisältä ulos?