Viime viikolla kävin pitkästä aikaa kirpparilla. Aikomus oli etsiä mökille sopivaa pinna- tms tuolia ompelupöydän työtuoliksi. Jollei löydy sopivaa tuolia, niin saahan siitä hyvästä ostaa jotain muuta?

Yleensä mie tulen vaan pahalle päälle nykyään kirppareilla. Ihmiset myy ihan tajutonta krääsää, nyppääntyneitä, jopa likaisia vaatteita ja yrittävät saada niistä kiskurihinnat. Mutta ainakin täällä Pelastusarmeijan ja Fidan kirpparit on siistejä ja hinnat kohdillaan, joten käyn yleensä niissä. Fidassa on myös huonekaluja.

Nämä ihan vahingossa lähtivät mun mukaani.
Enkeleitähän ei koskaan voi olla liikaa? Ikonit on musta ihania, vaikkakin tuokin on kaukana aidosta. Enkeleitä tauluissakaan ei voi olla liikaa? Ja sama koskee myös lyhtyjä. Siis nämähän on tuikitarpeellisia, ellei suorastaam välttämättömiä tavaroita. Ja löysivät paikkansakin heti täältä kotikotoa.

Enkeli valloitti kaapin ylähyllyn ja ajoi yhden enkelin nukkumaan alahyllylle.

 


Ikoni löysi paikkansa kolmen olemassaolevan ikonin luota alkovin seinältäEnkelitaulu oli kuin tehty alkovin ovipieleen. Kaverin seuraksi

 


Ja metallilyhty (kallis! Maksoi 4 euroa) pääsi alkovin oviaukkoon. Luulen, että tähän tulee led-kynttilä, mua vähän hirvittää nämä tuikut vanhan talon yläkerran kodissani, etenkin tällaisessa kohdassa.

 


Mutta sain paljon iloa kympillä. Enemmän iloa varmaankin kuin yhdestä käytetystä tuolista olisin saanut wink

Lopuksi terveisiä Viiviltä. Jollei teillä vielä ole heijastinliiviä, niin älkää nolostuko kun sanon, että ottakaa koirasta mallia ja olkaa yhtä fiksuja kuin se. Olen nimittäin muutamankin pimeän kulkijan / pyöräilijän päälle tänä syksynä meinannut ajaa no