Tulikin mökillä vietettyä torstaista tähän sunnuntai-iltaan melkein yhtä soittoa. Sisko tuli yhden yön mökkivierailulle, ja jatkoin sitten vielä elukoiden kanssa mökkeilyä tähän päivään, oltaisiin me siellä tietty viihdytty vaikka koko ensi viikko, mutta ruoka alkoi käydä vähiin.

Sain vihdoinkin leikattua ruohon heinän pihasta ja ruohonleikkurin päästelemään omituisia paukahduksia ja savuttamaan . Tehtiin pitkiä lenkkejä Viivin kanssa ja lauantaina käväisin välillä kaupungissa sen verran, että hain maalia. On ihan pakko maalata edes osa ikkunanpokista ennen talven tuloa. Kaavin maaleja pois yhdestä ikkunan puolikkaasta viisi tuntia. Kääk! Vanhoja ikkunoita on vielä 7 jäljellä, uuden puolen ikkunat on helpompia työstää, luulen. Hioin vähän maalista kaavittua puupintaa, silti se vähän "tikkuuntui", vanhaa puuta kun on. Maalasin pokan kertaalleen ja jätin kuivumaan. Tässä parin tunnin aherruksen tulos:

Lenkillä Viivin kanssa huomasin polulla erikoisen näköisiä sieniä. Kuvittelin vihdoinkin löytäneeni mustia torvisieniä. Ei ne sitten tainneetkaan olla niitä. *nolo*

Tuskin edes sieni, tää taitaa olla kääpä

Olen pistänyt mökillä papan kamarin kalusteet uuteen järjestykseen. Huonompaan, myönnän, mutta koska mökillä on telkkari, ja katson sitä siellä jonkin verran, vanha järjestys oli huonompi telkkarin katsomiseen.

Sohva siirtyi vanhan kirjakaapin paikalle.

Ja tuolit sohvaa vastapäätä.

Joku yksisilmäinen kiilusilmä kuvassa

Kirjakaappi siirtyi sohvan paikalle.

Telkkari on ainoa, jota ei pysty siirtämään erikoisen antenniviritelmän vuoksi. Mutta nyt voi sohvalla istua tai pötköttää ja samalla katsella telkkaria.

Eilen pengoin kangasvarastojani ja löysin ruusukangasta, jossa on valkoisia ruusuja roosalla pohjalla. Kangasta oli paljon, joten ompelin papan kamariin verhot, jotka voin laittaa illalla kiinni. Niistä tuli kammottavat! Oksettavat! Rumat!

Oli ihan pakko ottaa ne tänään alas ja vaihtaa tilalle viime talven verhoviritelmät. Ihan kuin olo olisi huojentunut kun sain repiä ne kamaluudet ikkunasta. Varsinainen värisilmäinen feng sui-konsultti Hanni tässä, hei. Nyt ikkunoissa on vanhat ruusuverhot ja salusiinit. (kuva vanha)

Kotikotiinkin lankesin ostamaan jotain, joka ei edes oikein ole "minua", mutta oli pakko ostaa tämä sisustusliikkeen loppuunmyynnistä alennuksella. Kuvakulma on vähän outo (?), oikeasti taulu on isompi ja täyttää seinää enemmän.

Elli viihtyi taas mökillä oikein mukavasti. Ja ne tuntuvat olevan enemmän kavereita Viivin kanssa nykyään, kun reissaavat takapenkillä kotikodin ja mökkikodin väliä.

Anna pusu: