Onkohan kukaan mua pahemmin myöhässä sen vuoden takaisin (!!) taitohaasteen kanssa? Mutta nyt ne on viimeiset kaksi lähetetty, ja Hollylta (jonka blogi on telakalla, tai siirretty uuteen paikkaan) tuli jo viesti, että perille on tullut. Julkistan sen tässä omassa blogissani.

Nimittäin Holly on entinen westien omistaja, ja harmitellut useaan otteeseen sitä, että haluaisi samanlaisen Viivin kuin mulla. Holly jopa sanoi, että ei tarvitse tehdä taitohaastepalkintoa ollenkaan, jos lähetän Viivin hänelle. Niinpä päätin ottaa Viivistä mallia ja tehdä kutomalla Hollylle oman hoidokin. Mukaan laitoin hoito- ja ruokintaohjeet. Laitoin myös varmuuden vuoksi ohjeet näyttelyn varalle, sekä kerroin, että Hollyn westie on herkkä, eikä pitänyt yhtään siitä, että Kaksoslikka nauroi sille ja väitti sen näyttävän laamalta.

Viivi-parka. Kun pikku-westie alkoi muotoutua, Viivi pelkäsi sitä, etenkin sen irtopäätä olkkarin pöydällä. Viivi piiloutui mamman selän taakse ja sieltä varovasti kurkisteli lajitoveriaan. Mutta jostain oli mallia otettava. Korvat ovat hieman ei-westiemäiset, mutta ehkäpä trimmaaja (jonne se pitää tietenkin viedä)  saa ne muotoiltua hieman terhakoimmiksi.

Kun pikkukoira oli valmis, Viivikin uskalsi hieman tutustua siihen haistelemalla. Onneksi pikkukoira ymmärsi pitää suunsa kiinni.

Ennen lähtöään uuteen kotiin pikku-westie sai vielä vaaleanpunaisen rusetin kaulaansa, mutta se unohtui tästä poseerauskuvasta.

Hauskoja leikkihetkiä Hollylle westien kanssa!