Taas mua on muistettu sekä blogipalkinnolla että myös yllätyspostilla.

Leenuliini ja Stansta antoivat tällaisen mulle:

1242200312_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Stanstalta nappasin mukaan myös tekstin palkinnon saatteeksi:

Säännöt:
1. Tunnustuksen saaneet saavat laittaa kuvan blogeihinsa.
2. Linkitä blogiin jonka pitäjältä sait tunnustuksen.
3. Nimeä haluamasi blogit (määrä vapaa)joille haluat tunnustuksen antaa ja linkitä heidän bloginsa.
4. Jätä viesti heidän blogeihinsa, jotta he tietävät nimeämisestä.

Tässä välissä täytyy sanoa, että vaikka linkitetyt nimet ja osoitteet jne eivät tekstissä ole vaihtaneet väriä, ne on kuitenkin linkitetty. Kaksoslikka lupasi yrittää korjata tämän seikan, joka tuli uuden pohjan myötä.

Äh, tässä kohtaa pitää sanoa sekin, että Kaksolikka teki pohjan, johon esitin vain toiveen: siinä pitää olla kaikki se, mikä mulle on tärkeää. Aika hyvin sovitettu pieneen tilaan mun tärkeät asiat, eikös vaan?

Eteenpäin jakaminen on aina vaikea tehtävä, kuten kaikki tietävät. Määrä vapaa.... anna tämän tällä kertaa teille: Maijalle, joka on päästänyt minutkin ihanien tilkkujensa, värjäyksiensä, ompelusten, sekä elämänmuutoksensa maailmaan. Elämänmuutoksessa tulee käymään lopunperin oikein hyvin, tiedän sen! Eijalle, jonka kauniista blogista käyn hakemassa inspiraatiota ja osaamista omalle käsityöharrastukselleni. Ollille, jonka murreblogi vuoroin naurattaa ja vuoroin itkettää. Saanelille, jonka blogi on ehdottomasti tsekattava päivittäin. Blogi joka on sekoitus huumoria ja teräviä havaintoja elämästä. Ja Susikairan akka saa tämän tietenkin. Mitä olisi elämäni, jollen saisi seurata Susikairan akan, ukon ja tenavien vaihtelevia tilanteita ja odottaa Deetä syntyväksi.

Eilen oli muutenkin hyvä päivä. Posti toi mulle kirjekuoren, josta paljastui ihana yllätys ja tosi kaunis kortti! Huokailin ääneen avatessani kuorta. Meidän ikioman Akkaringin Mella, korumestari, oli tehnyt mulle ihanan kännykkäenkelin, joka kuulemma halusi lentää ilahduttamaan minua.

1242200431_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvan laatu taas lajia mössö. Mutta enkeli lepää kauniin perhoskortin päällä. Ja nyt enkeli on kiinnitetty puhelimeeni:

1242201014_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Aivan ihana, miten joku osaa tehdäkin noin kauniin! Todella iso kiitos Mellalle!

Seuraava postaus onkin sitten pessimistisempi, mutta siitä sitten tuonnempana.