Tällainen on meidän tuulikaappi tänäkin iltana. Koska on arki-ilta, täällä ei majaile kuin noiden kenkien ja mopokypärien omistajat. Viikonloppuna kenkäparien määrä helposti tuplaantuu.

2021990.jpg

Sitten omien omituisuuksieni lista, löysin tällaisen haasteen Susikairan akan blogista:

1) Puhun taukoamatta itsekseni. Siis oikeasti puhun, joskus kuiskaillen, mutta ääneen kumminkin. Käyn laajoja keskusteluja kavereiden kanssa, tai keskustelen jo keskustellut jutut uudelleen, mutta muuttelen vähän omia sanamuotojani fiksummiksi kuin mitä alkuperäisessä keskustelussa käytin. Harjoittelen myös tulevia tapaamisia varten. Raivostuminen kuvitellulle henkilölle on erityisen palkitsevaa. Muksut ovat paljastaneet huomanneensa tämän omituisuuteni. Yksi lapsistani ei uskonut, että itsekseen puhuvia ihmisiä oikeasti on olemassa, ennenkuin sai minut kiinni itse teosta. Mutta yksikseni en laula ikinä.

2) Kun näen vinossa olevan maton, on pakko suoristaa se ohi kulkiessa. Kun menen kylään, oion kaikki matot ensi töikseni. Asia herättää usein hämmennystä ja saa talon emännän selittelemään, että meidän matot tosiaan on aina mytyssä.

3) Jos juon kahvia ja syön leivonnaista, on kahvi ja leivonnainen saatava menemään tasan niin että viimeinen hörppäys tulee kahvista, mutta sitä ennen olen puraissut leivonnaista. Niin että jää molempien maku suuhun.

4)Tuijotan miesten perseitä. Kadulla kulkiessa silmät vain nauliintuvat miesten takalistoihin, en mahda sille mitään. Viis silmistä ja sielun peileistä. Perse ratkaisee.

5) Jos olen aloittanut kirjan lukemisen, en voi jättää sitä kesken, vaikka kirja olisi pitkäveteinen tai huono. Olen sitä mieltä, että jos on kirjan lainannut tai ostanut, on velvollisuus sitten kahlata se läpi. Olen kysynyt tämän vuoksi kirjastosta, onko heillä hitaiden lukijoiden lainoja erikseen. Ei ollut.

Tämän saa ottaa blogiinsa kuka haluaa, ja käyn enemmän kuin mielelläni katselemassa, kuinka hulluja bloggaajia täältä löytyy :D Itse yritin laittaa tuohon sellaiset siistit omituisuudet, olisi ollut paljon pahempiakin tunnustuksia, mutta sensuurini kerrankin toimi tehokkaasti.