Kyllä mie puutarhassa saan halutessani kasvit kasvamaan, mutta sisäkukkia en. Nyt olen ostanut kolme kukkaa ikkunalleni (CM á 2.50€), kastellut ja vähän lannoittanutkin. Ja saniainen alkoi heti näyttää kuihtuvalta ja kuolevalta. Mutta syy ei olekaan minussa. Syy on tässä

Rouva Elli salaattilounaalla

Pujoallergia pukkaa nyt päälle täysillä. Otan vastoin ohjeita tupla-annosta lääkettä suun kautta, työnnän tippaa nenään ja silmiin, mutta mikään ei tunnu auttavan. Asiaa ei varmaankaan paranna sisäkissaksi muuntunut, karvojaan joka paikkaan tiputteleva Elli. Toivon, että kun pujoaika on ohi, myös oireeni loppuvat.

Mustikat on pakkasessa, samoin viinimarjamehut. Mökille ole etsimässä multatoimittajaa, joka kippaisi multakuorman paikan päälle. Muuta en sitten juurikaan ole saanut aikaan. Tämä allergia vie voimat ja tarmokkuuden (ja tällä verukkeella voi sanoa olevansa vain huonovointinen, ei laiska)

Sen verran sain aikaan, että ompelin sohvasänkyni selkänojiksi neljään tyynyyn vetoketjulliset päälliset. Ja nyt pitäisi tietenkin saada uusi päiväpeitto sohvan päälle. Sinikukallinen. Romanttinen.

Linssilude taas kuvassa..

Sain Eijalta blogista Eijantilkut tunnustuksen. Kiitos!

Mukaan tuli kymmenen vastattavaa kysymystä. Vastaanpa siis näihin:

  1. Lempiväri = punaisen kaikki sävyt
  2. Suosikkieläin = koira (sori, Elli)
  3. Suosikkinumero = 7
  4. Mieluisin alkoholijuoma = hah, kaikkihan nyt TÄMÄN tietää: konjakki :)
  5. Facebook vai Twitter = facebook
  6. Intohimo = kaikkinainen käsillä tekeminen, sisustuslehdet, kirjat... onhan noita intohimoja.
  7. Saada vai antaa lahja = antaa
  8. Suosikkikuvio = ympyrä (kun nyt jotain pitää kerta vastata)
  9. Paras viikonpäivä =lauantai
  10. Lempikukkanen = no tääkin on selvä: ruusu tietenkin. Tykkään myös liljoista. Ja auringonkukista. Ja niittykukista. Ja orvokeista.

Laitan tämän eteenpäin , Harakalle, Minzille, Täti Punaiselle ja Olgalle.

Olkaapa hyvät ja hakekaa omanne pois