Mie oon tunnetusti nainen, joka haluaa sanoa viimeisen sanan (ilmankos ukko lähti lätkimään), ja nyt tekisi mieli vielä kerran sanoa pari sanaa julkisesti lehden palstalla siitä Kouvolan rautatieaseman palvelusta. Jälkeenpäin on hyvä tiedottajan hurskastella vammaispalveluista, mutta miten helvetissä voi älytä, että uudet, toimintakuntoisen näköiset hissit eivät toimi. Tai tietää etukäteen, mille raiteelle juna saapuu (ei se taulu siellä seinällä sitä kerro, siellä saatetaan kuuluttaa, että juna sejase saapuukin eri laiturille kuin mitä taulussa lukee). Tai tietää varmasti, millä junalla vammainen saapuu, siis ei äkkilähtöjä. Tai ylipäätään tietää, että tällainen palvelu on saatavilla, siitä tiedotetaan näyttävästi vasta kun joku älyää kysyä. Tai tietää - kuten mun tapauksessa - etukäteen, että Liskonainen ei voi kulkea pitkiä portaita edes tuettuna.

Menkääpä VR:n sivulle, laittakaa oikeassa reunassa olevaan palkkiin Kouvola, pääsette Kouvolan rautatieaseman tietoihin. Siellä on ensimmäisenä vastassa tämä:

HUOM! Kouvolan aseman raide-ja laiturimuutostöistä johtuen liikuntarajoitteisten kulku matkustajalaitureille on mahdollista ainoastaan idänpuoleisen tasoristeyksen kautta. Kouvolan asemalle sekä laitureille rakennetaan hissit."

Eikä tässäkään kohtaa kerrota kuljetuspalveluista mitään. Junalipuista ne osaa kyllä rahastaa suuret summat, mutta kaikki muu tökkii.

Perkele kumminkin!!!

Ja pännii myös se, että auto leviää paskaksi. Kytkinremppa tulee arviolta maksamaan 1200 euroa!!!! Siis enemmän kuin mun kuukauden eläke!!!! Apuaaaaaaaa!!!!!

Ja kaiken tämän paskan kunniaksi pidän pienen tauon tietokoneella istumisessa. Mun on parannettava maalauksessa kipeytynyttä kättä, eikä se parane, jos pidän hiirtä kädessä tunteja !! päivittäin. Mulla ei edes ole montaa osoitetta, missä päivittäin käyn, mutta silti saan aikaa tuhraantumaan tässä ihmeesti. Jään selailemaan blogeja, huutonettiä, paukuttaan jotain tyhmää peliä... Nyttemmin olen katsonut kellosta, niin helposti istun tässä pari tuntia kerrallaan tekemättä silti mitään sen kummempaa tai hyödyllistä. Joten nyt kone kiinni hetkeksi, laitan tätä kotia kuntoon, hoidan puutarhan syyskuntoon, samoin mökin, käyn huomenna Hesassa kääntymässä (viimeisillä rahoillani) konsertissa ja siskoa moikkaamassa (junalla, perkele, kun ei oo autoa!), ja viikonlopuksi saan ystävättären mökille vieraaksi.

Eli olkaa ihmisiksi, mie parantelen niveliäni, aloitan lenkkeilyt ja jumpat ja palaan piakkoin kanaville.   Teidän   Hanninne