Mie olen laittanut aiemmin kuvia puutarhastani mutta en ole halunnut esitellä näkymää kotini nurkalta puutarhakeinun suuntaan. Syystä että se näkymä on ollut aika kamala: keinun muovikatos oli ratkeillut, se oli homeessa (yäks!) ja aika hirveän näköinen.

Siispä otin sen pois, ja mie, osamaksujen ammattilainen, tilasin halvan markiisikatoksen Hobby Hallista. En ole kamalasti niistä katoksista tykännyt, mutta en keksinyt muutakaan kukkarolleni sopivaa. Maksuerät on 16 € kuussa, saan sen hoidettua. Senkin.

Sitäpaitsi omasta mielestäni se sopiikin tuonne mun nurkalleni, se ei ole liian massiivinen, vaan kevyt. Mutta SELVÄSTI se vaatisi lisää kukkia ympärilleen Cool

Katoksen kokoaminen olikin sitten juttu erikseen. Oon mie koonnut tuon kuvassa näkyvän keinunkin, siinä olin kyllä timpurin urani huipulla, etenkin kun ohjeista oli juuri kriittisissä paikoissa tuhraantunut muste sellaiseksi, ettei sitä voinut lukea. Mutta ei tämänkään kokoaminen ollut ihan yksinkertaista. Kahtena päivänä tein yksin hommia, ja tänään Kaksosjätkä tuli apuun nostamaan kanssani kattohärdelliä paikoilleen, sekä ujuttamaan markiisin paikoilleen. Siinäkin oli parin tunnin homma kaikkineen, vaikka muut osat olin saanut koottua yksin.

Itse asiassa täällä on oikein mukavaa istuskella kesäpäivänä päiväkaffeilla: (mutta kukkia pitäisi olla, eikö vaan? Sanokaa nyt, herran tähden muutkin jotain!Kieli ulkona)

1244736884_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja toisesta suunnastakin oli otettava kuva, että näette miten hyvään alkuun etualla näkyvä,  toissasyksynä istuttamani tuoksuköynnöskuusama on lähtenyt:

1244736843_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

No niin, tulehan Mimosa taas visioimaan, miten olisi hienoa, kun kaikki blogiystävät olisivat koolla puutarhassani. Ja nyt ei pieni kesäsadekaan haittaisi Silmänisku