Olisipa pitänyt kopioida ne kaksi sähköpostia, jotka laitoin Saunalahteen. Toivottavasti siellä postit vastaanottanut henkilö tukehtui pullaansa.

Ensimmäiseen sähköpostiin laitoin tulikivenkatkuisen selostuksen siitä, mitä Saunalahti on sössinyt, miten "liittymää", joka muka on avattu pojan nimissä, ei ole olemassakaan. Ei ole sim-korttia (ja kirjoitin perään että älkää saatana soikoon sellaista vaan lähettäkö, me ei HALUTA OLLA SAUNALAHDEN ASIAKKAITA KUKAAN!!!), ei ole allekirjoitettua sopimusta, on vain lasku, jonka jälkeen asia on luvattu hoitaa Saunalahdesta sillä seurauksella, että tulee TOINEN LASKU, entistä isompi. Kirjeestä tuli aivan kamalaa alatyyliä, mutta paskaako sen on väliä. Olin kertakaikkisen kiukuissani!

Ja samana päivänä, kun laitoin postia sinne, tuli KARHULASKU siitä ensimmäisestä laskusta! Silloin mulle repesi täydellisesti! Yritin soittaa sinne, ja seurauksethan arvaa: meillä on nyt epätavallisen paljon puheluita jonossa, pahoittelemme.... mikä sitten on tavallisen paljon Saunalahdessa???

Seuraava sähköposti, jonka vihapäissäni kirjoitin, oli aivan kamala. Olin ihan hiestä märkä, kun lähetin sen, oikolukematta. Uhkasin mm, että jollei asia nopeasti selviä, kävelen lähimpään Saunalahden konttoriin ja omakätisesti kuristan ensimmäisen virkailijan, jonka siellä tapaan. Uhkasin myös ottaa yhteyttä kuluttajaneuvojaan, sekä omaan lakimieheeni. Käytin mm sanaa kyrpiintynyt  No, minkäs sille voi kun äiti kyrpiintyy pojan puolesta. Pyysin vastausta omaan sähköpostiini, koska ilmeisesti nuorelle miehelle ei vaivauduta edes vastaamaan.

Eilen sain vastauksen: pojan sähköpostiin on lähetetty pyyntö virallisesti lopettaa liittymä, ja asia on sillä selvä. Saas nähdä onko. Mutta näköjään vasta perkeleet, saatanat ja kyrvät pistivät vauhtia asian hoitoon

Edit. ...paitsi että pojan sähköpostiin ei ole tullut minkäänlaista postia Saunalahdelta. Ja by the way, mistä ne olisivat pojan s-postiosoitteen saaneetkaan? Mun perkelöitsemis-valituksessa oli ainoastaan  mun oma sähköposti-osoite, johon pyysin vastausta. Saunalahden mukaan pojan on itse henk koht lopetettava liittymä. Mutta miten helvetissä sen tekee, kun mikään kanava ei ota peruutusta vastaan??? Tää on helvettiä, sanon mie!

                             -------------------------------------------------

Puhelimessa jonottaminen toi mieleen vanhan jutun ajoilta, jolloin olin vielä Soneran asiakas. Jokin tärkeä asia oli hoidettava, ja asiakaspalvelussa joutui jonottamaan ja jonottamaan ja kuuntelemaan pimpelipompeli-musiikkia (yleensä nämä musiikit on vielä kamalan epävireisiä, kärsimystä kuunnella!).

Kuuntelin varttitunnin verran, eikä mitään tapahtunut. Laitoin puhelimen pöydälle ja siivoilin olohuoneen. Kuuntelin puhelinta, pimpelipompeli.... Menin keittiöön, puhelin pöydälle ja tyhjensin astianpesukoneen. Pimpelipompeli.... Kodinhoitohuoneeseen laittamaan pyykkejä koneeseen,  pimpelipom.... viikkasin puhdasta pyykkiä, ja välillä kuuntelin.

Reilun tunnin kuluttua nostin puhelimen korvalle, ja siellä huusi miesääni epätoivoisen kuuloisena: ha-loooooo! Onko siellä ketääääään?? Mie en voinut olla vastaamatta: no just sitä samaa mie oon täällä päässä ihmetellyt jo tunnin ja vartin ajan.