Susikairan akka heitti nyt niin kurjan haasteen, ettei ole mitään rajaa! Pitää paljastaa kodistaan kohtia, jotka eivät aivan esittelykelpoisia, niin sanoakseni, siis kodin pahimmat paikat. Ja mie hullu ryntäilen kamera kourassa heti haasteen saatuani ympäri kämppää kuvaamassa kotiani. Siis täältä löytyy ihan hirveitä, aivan törkeitä juttuja. Pahin on Kaksoslikan huone, julma äiti ei sormellaankaan koske sotkuun, vaan likka eläköön sotkun seassa, jollei itse siivoa. Mutta niin julma äiti en miekään ole, että julkaisisin sen sotkun blogissani. Mun täytyy kuitenkin olla jonkin sortin masokisti, kun tuon nämä, kolmessa minuutissa löydetyt ja kuvatut ei-niin-silmälle-esteettiset-kohdat kodistani kaikkien pällisteltäväksi. Katso ja ihaile:

Eteinen, kodin käyntikortti, jonka tunnelmasta on ihana siirtyä peremmälle viihtyisään asuntoon:

2092376.jpg
= meidän tapauksessa mm lipasto, josta on aamukiireessä jätetty laatikko auki, ja laatikosta repsottaa lapanen. Lipaston päällä on kaunis soittorasiaenkeli, sekä iso malja, jossa on kynttilä (ja palaneita tulitikkuja+tukkasolki), tytön skootterin avain (avainkaappikin löytyisi), kaunis puuvati, täynnä kiviä, yksi puhtaaksikirjoitettu pöytäkirja  ja kaikkea moskaa, jostain esille kaivettu diapolo (?tai mikä lienee?),  nappikuulokkeet (rikki), lippalakki. Imurin suulakkeiden teline, joka ei pysy imurissa kiinni. Puolikuollut, kaljuuntunut kultaköynnös, mullassa hometta, tappouhan alla.

Siirrymme olohuoneeseen. Seinällinen Lundia-hyllystöä on suhteellisen siistissä kunnossa, joskin pölyinen, mutta hyllyn keskellä on telkkari, digiboksi ja muuta sälää tällaisessa asetelmassa:

2092359.jpg

Minne nuo johdot voi tunkea? Ne valuu yön aikana aina tuolta ulos, vaikka survoisin niitä hyllyyn ja hyllyn taa miten monta kertaa /pv.

Jatkamme emännän romanttiseen makuuhuoneeseen. On valkoista päiväpeitettä, antiikkista kulmakaappia, tilkkutyönä tehtyä seinävaatetta, peiliovikaappia. Glups! Kaapin päällä näyttää olevan vähän... öh... viimeistelemättömän näköistä.

2092354.jpg

Korit vielä menettelee, sisältöä ei kai tarvitse kertoa? Yksi kotilaatikko on korien välissä, se on tyhjä, muttei ole kävellyt varastoon, minne se on tehnyt lähtöä vuoden päivät. Lehtikotelo ei mahtunut kirjahyllyyn, enkä raaskinut heittää pois, heitin siis kaapin päälle odottamaan, että se ottaisi pahvilaatikkoa kädestä kiinni ja sanoisi, että mennään varastoon yhdessä. Lehtikotelon alla on viimevuotisia joulupapereita kaksi rullaa. Ihanaa, ne on siellä valmiina, kun kohta tarvitsen niitä. Metallikori on täynnä tuhannen hileiksi leikeltyjä tilkkuja, joita VOI joskus käyttää JOHONKIN, sekä ruutuvihko, johon olen piirrellyt tilkkutyömalleja. Sitten on läjä tikkausvanua, joka odottaa siellä inspiraatiota. Kuten yksi ylimääräinen sisustustyyny. Kahteen laitoin uuden tilkkutyöpäällisen, mutta niitä piti ostaa kolme, kun sai kolme kahden hinnalla. Sitten loppui into kesken, ja tyynykin odottaa siellä kiltisti, että joku tekisi sille jotain..

Hyppäämme keittiön ohi, siellä ei tällä hetkellä ole mitään kuvattavaa, siivosin sen aamulla. Mutta kodinhoitohuoneesta löytyy tällainen:

2092347.jpg

Kaksoslikan kanneton pyykkikori, menossa likan huoneeseen, jossa on se kansi jossain (???!), sekä omituinen läjä puhdasta pyykkiä Ei siinä mitään ihmeellistä muuten ole, mutta tuo läjä on ollut korissa aika kauan... sieltä sitten kukin vuorollaa kaivaa sukkaa tai kalsaria päälleen, kukaan ei ole viikkaillut vaatteita kaappeihin. Miksi pitäisi, kun ne heti taas likaantuu ja joutuu tuohon samaan koriin. Helpommin löytää... tai sitten ei.

Ja sitten seuraa erityisen mieluinen tehtävä. Laitan haasteen eteenpäin, ja haluan että seuraavat paljastavat kodeissaan nolottavan epäjärjestyksessa olevia kaappeja, hyllyjä, huoneita... valinta vapaa.

Hehkuvainen et pidä ehkä haasteista, mutta pliiis, osallistu tähän, niin ehkä selviää, miksi et pääse Marttojen jäseneksi :D Edes yhdellä kuvalla.
Liisamaria Ihan totta, oli pakko. Akkaringin perustajaa ja Pomoa on pakko vähän kyykyttää :D
Meeri kun näit mun keskeneräisen käsityöni, haluan nähdä sun kodin salaisuudet. Yritä ehtiä kiireiltäsi.
Minz heh, oli vaan pakko... vanhassa talossa voi löytyä vaikka mitä, tiedän kokemuksesta.
Täti Punainen Sulla on niin paljon kissoja, että kumma jollei kuvauskohteita löydy.

Noin, alkakaahan kuvata.