... kirjoitti viime postaukseni kommentiksi Meeri .

Mutta kun en ylettynyt tarpeeksi korkealle edes telineillä, hätä ei lukenut lakia, ja luotin Liskonaisen lähettämän jakkaraenkelin suojelukseen.

Kun tuonne piti ylettyä, hinasin jatkopätkäksi tavallisen keittiöjakkaran.

Visioikaa vain rauhassa Hanni keikkuvilla telineillä huojuvan jakkaran päällä sutimassa yläilmoihin (huom! ampiaispesän lähettyvillä )

Onneksi tuon päädyn maalit on niin hyvin seinässä kiinni, että saan maalata suurimmaksi osaksi päälle. Vieläkään en ylettynyt ihan harjalle saakka. Mitähän siihen keksisi ...

Kun pääsin tuolta alas, hinasin telineet toiselle seinälle (se on kanssa rojekti, telineessä on pyörät alla, mutta ne muljahtelee holtittomasti mihin sattuu, yleensä ne kääntyy just väärinpäin, vaikka asettelen ne kuinka lähtöasentoon. Siispä raahaan telineitä pyörineen vetämällä sitä perässäni ilman pyörien apuja)

Tämä on nyt odottamassa pohjamaalausta, seinä on pesty homepesulla ja jätetty pariksi päiväksi kuivumaan.

Hannin harmaa tönö.

Vaan kukapa osaa selittää edellisen asukkaan (epäilen pappaa) aivoituksia. Kun remppasin kahta uuden puolen kamaria, kiskoin seinistä mitä kummallisimmista paikoista nauloja!  Kymmeniä nauloja nakuteltu pitkin seiniä, ja revin ne irti ja paklasin reiät umpeen ennen tapetointia.

Tuvastakin olen jo repinyt suurimman osan nauloista pois.

Vielä niitä on jäljellä

Ulkoseinistä joudun vetämään varmaan 50 naulaa pois ennenkuin maalaan.

On pieniä seinänauloja

Isoja seinänauloja

Seinä ja kulmalautanauloja

Saunan lauteiden viereen on lyöty nauloja

Ovien karmin päälle on laitettu nauloja

Taivutettu malli

Jnejnejne.

Kuka keksii, miksi ihmeessä??