Eilisen päivän aikana tuli 31 kommenttia laatikkoon, myöhästyneet jäävät valitettavasti nuolemaan näppejään. Mutta blogini ensimmäinen virallinen arvonta suoritetaan, kunhan Kaksosjätkä tulee koulusta, ja toimii virallisena valvojana / arpojana. Muutenhan työ voisitten ajatella, että mie kusen teitä silmään ja plaraan lapuista jonkun tietyn voittajan. Lupaan että palkinto tulee olemaan arvokas, hieno, ennennäkemättömän upea! Ja halpa, sanoo Hanni, jolle rahaa tulee tilille vasta perjantaina. Niin, ja Saanel saa tietty pääpalkinnon kymppitonni-bongauksestaan. 

Arvonnan odottamisen jännitystä tasatakseni kävin nappaamassa Susikairasta tällaisen listan (tiedättehän jo, että rakastan listoja ja testejä), siispä hommiin:

Käytä kaikissa vastauksissa oman nimesi alkukirjainta. Kaiken pitää olla totta, ei mitään keksittyä. Jos henkilöllä ennen sinua on sama etunimen alkukirjain, sinun täytyy käyttää toisia vastauksia. Et voi käyttää samaa vastausta kahdesti, etkä omaa nimeäsi pojan/tytön nimi kysymyksissä.

1.) Mikä on nimesi: Hannele
2.) Neljä kirjaiminen sana: hara
3.) Tytön nimi: Heli
4.) Pojan nimi: Heikki
5.) Ammatti: hieroja
6.) Väri: harmaa
7.) Jotain, johon voi pukeutua: haalari
8.) Ruoka: hirvipaisti (en ole koskaan syönyt kylläkään..)
9.) Jotain, joka löytyy kylpyhuoneesta: harja
10.) Paikka: Hämeenlinna
11.) Syy myöhästyä: huono keli
12.) Jotain, jota huudat: helvetiperkeleenpaska! (miekö kiroilen?)
13.) Elokuvan nimi: (tää on vaikee, vähän kestää, lunttailen...) Herrat pitävät vaaleaveriköistä. Huh, kylläpä oli vaikee!
14.) Jotain, jota juot: hiilihapoton vesi (kelpuutetaanko?)
15.) Musiikkiyhtye: Herman's hermits
16.) Eläin: harakka
17.) Kadunnimi: Hirvimäentie
18.) Auton merkki: Huyndai
19.) Laulun nimi: Hey Jude
20.) Aktiviteetti, joka vaatii enemmän kuin kaksi ihmistä: hevospoolo

Kai näissä sai olla useamman sanan vastauksia? Tää Hoo oli aika vaikee, etenkin tuon elokuvan ja musiikkiyhtyeen osalta. Haluaako joku kokeilla? Siitä vaan, en haasta erikseen ketään. Antakaa palaa vaan!