Huomenta, kultsipuppelit!

Tuonne edellisen kirjoituksen perään tuli kommentti, että blogini teksti on niin pientä, ettei sitä näe kuin suurennuslasilla. Onko kaikilla näin? Mie näen tekstin normaalikokoisena.

Elokuu alkaa olla lopuillaan. Mökkielämäni jatkuu kuitenkin vielä niin pitkälle syksyyn kuin mahdollista. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että kun täytyy alkaa pattereita enemmän lämmittää, Hanni kerää kamppeensa ja muuttaa kaupunkiin.

Kesä mökillä on ollut taaskin nautittava. Ainoa huono kausi oli pujon siitepölyaika, jolloin voin aika huonosti, lääkkeistä huolimatta. Muuten kesä on koostunut kivoista asioista.

Vieraita on käynyt, mikä on mukavaa vaihtelua. Vieraskirjaan tuli merkintöjä, jos vaan muistin tyrkätä kirjan vieraan eteen ja kynän kouraan. Pieniäkin vieraita <3
 

DSCN0906-normal.jpg

 

Ihania tuliaisia (ei pakollisia, mutta aina niin ilahduttavia). Arjaannelin kokoama tuliaispaketti <3

 

DSCN0927-normal.jpg
 

Herkuttelua vieraiden kanssa:
 

DSCN0915-normal.jpg

 

Leipomista ja ruoanlaittoa, mukavaa arkipuuhastelua

 

DSCN0992-normal.jpg

 

Sadepäivien pientä ompelupuuhastelua

 

DSCN0735-normal.jpg

 

Lapsellisia ompeluhetkien tuotoksia

 

DSCN0744-normal.jpg

 

Metsäretkiä

 

DSCN0997-normal.jpg

 

Ja retkien saaliita

 

DSCN0960-normal.jpg

 

DSCN1000-normal.jpg

 

Ja Viivin perinteinen :(

DSCN0999-normal.jpg

Jollei tuota viimeistä lasketa, niin kesähän on ollut loistava! Jollei jopa täydellinen! Ja aion jatkaa sitä niin pitkälle kuin vain mahdollista. Puolukatkin vielä keräämättä..

Edit.: Kuulemma blogiteksti näkyy ihan normaalin suuruisena. Tua, kokeile klikata tekstiä ja painaa sitten ctrl ja +  Jospa teksti suurenee sitten myös sun koneella?