Susikairan Akan blogista löysin tällaisen hauskan: googleta oma nimesi, esim "Hannele on..", ja katso mitä tulee tuloksena. Tällaisia löytyi mm:

- Hannele on jäänyt koukkuun plastikkakirurgisiin leikkauksiin, menee jo liian pitkälle, lopputulos on hirvittävän irvokas.(voi EI, nyt mun häikäisevän kauneuteni salaisuus tuli julki)

- Viisikymppinen Hannele jos kuka tietää, että tukka on naisen mitta. Kaupungilla kulkiessaan Hannele huomaa heti, jos vastaantulijalla on peruukki. (ehdottomasti, tukka jos mikä ratkaisee ihmisessä!)

- Hannele ei ole koskaan liittynyt kokoomuksen jäseneksi.(pitää harvinaisen hyvin paikkansa, enkä muuten minkään muunkaan puolueen jäseneksi. Enkä meinaa liittyäkään)

- Hannele on erittäin huumorintajuinen ja hauska ihminen(siinäs kuulitte, se on oikein netissä virallisena tietona!)

- Sisar Hannele vilkuttaa vastarannalta ja nousee soutuveneeseen(aina noustessani venhooni valkeaan virran vietäväksi muistan vilkuttaa vastarannalta)

- HANNELE ON IHAN KAMALA!(uuuups!)

- Sisar Hannele on maailman ensimmäinen luterilainen nunna, joka kuuluu ekumeenisten karmeliittojen sääntökuntaan.(joka päivä opettelen karmeliittojen sääntöjä parin tunnin ajan. Alan olla aika hyvä nunnailussa)

- Varsinkin Hannele on elänyt viimeiset päivät piinaavassa mummoksi tulemisen tuskassa.(niin, pirulauta kun ne vaan eroaa eivätkä älyä tehdä mulle lastenlapsia, piinaahan se!)

- IV palkinto Hannele S,  Jyväskylän konservatorio(sillä sain monen kuukauden vuokrat maksettua)

Ihan pakko oli laittaa tuo viimeinen kohta, kun oikeasti löysin itseni Hannele-listoiltaHymy

Menkääpäs ihmiset kookleileen, millaisia te oikeesti ootte.