Italiasta saakka oli tullut paketti sillä välin kun olin reissussa. Olin osallistunut Aijan taitohaasteeseen, ja kyllä kannatti osallistua . Nimittäin sain aivan upeasisältöisen paketin. Katsokaa ja kadehtikaa:

Ruusulaatikkoon (Aija on lukenut blogini mökkiosiota tarkkasti :)) oli pakattu kahta laatua suklaata (uskokaa tai älkää, mutta en ole avannut niitä vielä), ruususaippuaa (joka ei todellakaan päädy ulkohuussin raikasteeksi, terveisiä Aijalle) sekä se varsinainen taitohaastejutska. Pikkuruisilla ristipistoilla älyttömän huolellisesti tehty neulatyyny. Ja neulatyyny tosiaan tuli tarpeeseen; entisestä pursuilee pumpulit pihalle. Katsokaa ja ihmetelkää:

Ja kääntöpuoli:

Nyt tuli paineita: olisi alettava valmistaa omia taitohaasteompeluksia, tai mitä niistä nyt sitten syntyykään. Mutta kun on yksi lahjajuttu kesken ja muutama muukin idea päässä. Mutta lupaan ryhdistäytyä piakkoin.

Aija, suurkiitos paketista! Aivan ihana sisältö! Ihan kuin olisit ajatellut nimenomaan minua sitä kootessasi: ompeluhullu Hanni, jonka neulatyyny on säleinä, ruusuja ja tuoksuja rakastava herkkuperse. Vitsit kun tulin iloiseksi