Kannatti ahkeroida kaksi päivää, nimittäin nyt on kahta ikkunaa vaille kämpän ikkunat pesty, verhot vaihdettu kesäisempiin, tätä läävää siivoiltu huone kerrallaan muutenkin vähän tarkemmin, ja pihassa haravoitu omaa länttiä. Mie toimin myös taloyhtiön pikkaraisena ja vapaaehtoisesti haravoin myös yhteiset alueet, haravointi kun on ihan kivaa puuhaa kohtuullisessa määrin. (= kunhan ei enää ikinä tarvitse syksyin keväin haravoida yksin 5000 neliön tonttia, kuten vanhassa kodissa piti..)

Ja ihan kuin palkaksi siitä että kerrankin olen saanut jotain aikaan Mama antoi minulle tunnustuspalkinnon. Tällaisen, mun lempivärisen kaiken lisäksi:

 

1240989630_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kiitos, Mama! Ja eteenpäin tällä kertaa mie haluan laittaa tämän tässä ja nyt etten unohda. Seuraavat sydämelliset bloggaajat saavat napata tämän mukaansa: Leenuliini, enkeleitä täynnä olevaan blogiinsa, Liskonainen, jonka sydän taitaa olla sitä puhdasta kultaa, Mimosa tietenkin, yksi suurimmista lempparibloggaajistani, Minz kaikkine ihaninen eläimineen, sekä meidän herkkä, kiltti blondimme  Stansta. Olkaapa ystävällisiä ja hakekaa omanne pois.

Siivoaminen kannattaa muutenkin. Löytyy kaikenlaista kadonnutta mm olkkarin ison kulmasohvan takaa, sitä kun ei viitsi siirrellä siivouksen tieltä ihan joka viikko. Tällä kertaa löytyi mm joulun jälkeen kadonneet pesupallot (Viivi!!!), pureskeltuja limpparipullojen korkkeja (Viivi!!!) kuivaustelineen jaloista suojatulpat, edelleen pureskeltuina käyttökelvottomiksi (Viivi!!!), yksi joulusuklaa (en mie, mie nimittäin syön ne kaikki, en heittele hukkaan) ja konjakkipullon pureskelematon korkki (??????).

Olin varma, että Viivi oli jemmannut Vinskiltä saamansa joululahjapossun niin hyvin, etten löydä sitä, eikä se edes imuroidessa osunut imuriin. 

 

2153705.jpg

Aina kun kysyin Viiviltä, minne se on possun piilottanut, se vaan lällätti mulle, että etpäs arvaakaan:

 

1240988823_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vaan possupas löytyikin sohvan takajalan taakse piiloutuneena, ja voi mikä riemu siitä syntyi, kun annoin possun Viiville. Nyt possu nukkuu Viivin vieressä, ja kaikki hereilläoloajat Viivi kantaa sitä suussaan, ettei kissat vaan nappaa aarretta ja uudelleen piilota sohvan taa.

 

1240988882_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kunnon vahtikoirana Viivi istuu ikkunassa tarkkailemassa, mutta possusta se ei luovu. Liikuttava otus!

Lisäys kohta perään: Ei tämä tähän loppunut. Inkivääri kävi muistuttamassa omassa blogissaan olevasta palkinnosta, ja miehän kävin nappaamassa sen pois. Tämäkin on ihana:

 

1240992643_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tätä ei sääntöjen mukaan tarvitse jakaa kenellekään erityisesti, joten tämän voi ottaa mukaansa kaikki blogiani seuraavat ihanat tyypit Pusu

Tällaisella evästyksellä hain tunnustuksen blogiini:

*HYVÄ BLOGI - PAREMPI MIELI -tunnustuspalkinto on tarkoitettu blogille, joka pelastaa kurjan päivän. Se naurattaa, laulattaa tai liikuttaa, ja sitä luettuaan voi vain huokaista tyytyväisenä. Hyvän blogin seurassa nälkäkin unohtuu! Hyvä blogi ei tuijota vain omaan napaansa, vaan ottaa myös muut huomioon - niinpä sen tuottama parempi mieli voi olla seurausta myös kommenttilaatikossa käydyistä keskusteluista. HYVÄ BLOGI - PAREMPI MIELI -palkintoa ei tarvitse saada jotta sen voisi antaa. Palkintoon ei liity eteenpäin jakamisen velvoittetta, vaan sen saa kuka tahansa vapaasti ottaa ja antaa milloin vain blogille, joka tällaisen tunnustuksen ansaitsee. Hyvä blogi - parempi mieli!*