Tällaisen haasteen sain Minziltä:

  1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi.
  2. Valitse neljäs kuva kansiossa, ja julkaise se blogissasi.
  3. Selitä kuva.
  4. haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.

Minz tuolla pohtikin omaan haasteeseen vastatessaan, että minkälainen kansio pitäisi ottaa. Mulle tässä ei ollut vaihtoehtoja, mulla kun ei ole koneella kuvia järjesteltyinä, ja omat kuvat onkin melkein täällä blogissa jo julkaistuja. Kaksosten kuvia koneella taas ei oikein hirveä mennä availemaan Silmänisku

Siispä penkomaan kirjahyllyn valokuva-albumeita. Neljäs albumi sisältää perhekuvia 1990-luvun alusta eteenpäin. Kun näin, mikä oli se neljäs kuva, teki mieli huijata ja siirtyä viidenteen, mutta eihän epärehellinen saa olla. Otin valokuvan valokuvasta, laatu ei ole ehkä paras mahdollinen, mutta selvän saa. Oman pääni jätin pois kuvasta:

 

Kuva on otettu vappuna 1991. Teemme siinä Esikoisen kanssa vertailevaa mahatutkimusta, mie oon kyllä ennakkosuosikki. Kaksosten laskettu aika oli 27.6, joten tuon kuvan ottamisen jälkeen meni vielä vajaa kaksi kuukautta synnytykseen.

Oli aika pitkä aika odotella, olin vähän heikossa hapessa, hemoglobiini keikkui siellä 80 hujakoilla, kilppariarvot oli täysin metsässä (söin 3 tablettia tyroksiinia / päivä, kilpparisairaat tietävät, että aika iso annos), eikä keliakiaani vielä silloin ollut löydetty, joten kuljin sananmukaisesti seinistä kiinni pitäen. Niin ja takaperin. Jossain vaiheessa loppuraskautta kaksoset alkoivat painaa luita ja ytimiä (hieno kuvaus, kun en osaa anatomiaa) niin, että kävely oli melkein mahdotonta. Keksin kokeilla, olisiko takaperin käveleminen helpompaa, ja se oli! Siis sisällä ollessani kävelin takaperin, muuten en pystynyt. Yllättynyt

Sitten mieluinen tehtävä, laittaa haaste eteenpäin. Haaste lähtee Hehkuvaiselle, Mimosalle, Susikairaan, sekä Täti Punaiselle.

Olkaatten hyvät!