Voi kuulkaa, millaisen synttärilahjan mie eilen sain postista. Pistin kaksoset hakemaan postipaketin, ja malttamattomana kurkin ikkunasta, että milloin ne oikein tulee. Sitten kuului ovelta: täällä on sun pakettis, ja pääsin avaamaan laatikkoa.

Stansta on lukenut tarkkaan blogiani ja sen mökkiosiota, luulen ma. Katsokaa, sain kaksi ihanaa ruusulautasta (mökillä onkin vasta yksi matala lautanen..), kynttilänjalat, niihin vihreät kynttilät ja kauniin onnittelukortin.

Piti ottaa jatkokuva, kun en raaskinut peittää lautasten kuvioita kankailla. Nimittäin ei se siihen loppunut. Hämmästyneenä kaivoin aina vain lisää tavaraa laatikosta. Sieltä löytyi myös pikkuruinen, suloinen ruusuliina ja kankaita, joista jo visioin pienet, romanttiset verhot mökin verannalle:

Eikä tässä vielä kaikki! Stansta on velho, noitanainen, joka näkee ylimääräisellä taikasilmällä, mikä väri on mieleinen, ja mikä väri yleensäkin sopii. Nimittäin vihreän sävyistä tämä yksi ja ainut on mun lemppari, hieman murrettu havun vihreä. Sain ihanan, lämpimän huivin, Stanstan omin käsin tekemän.

Kuljin huivi kaulassa koko eilisen päivän, hikeä välillä pukkasi pintaan, mutta huivista en luopunut, ihan kuin se olisi vähän parantanut kipuilevia niskojani. Arvatkaa, onko se mulla tällä hetkellä hartioilla

Voi Stansta, sie oot täyttä kultaa koko blondi! Kiitos vielä kerran! Nyt on alettava kehräämään niitä haastejuttuja kokoon, ja Stansta on yksi, joka jotain saa multa. Kerrankin niin päin.

Susikairan perheelle lähti täältä pieni paketti, ja lupasin kertoa Akalle, miksi Remu on niin hullaantunut peittoon, jonka ompelin Susikairan Herra Hakkaraiselle, alias Deelle. Koska olen ottanut kuvia peitosta todella alkutekijöissään, niin laitanpa tähän pähkittäväksi, että onko se Hanni vähän höperö. No on se, sillä ei ole uutisarvoa, mutta että menee ja haalii siskon appiukon kuolinpesästä ikivanhoja flanellipaitoja ja -housuja, joita on käytetty alusvaatteina joskus 40-50-luvuilla, ja jotka oli menossa poltettavaksi:

sitten se pesee ja pilppuaa niistä neliöitä tehdäkseen siskolle ja siskon miehen perheelle tilkkupeittoja:

ja huomaa, että aika paljon jää hukkapaloja paidoista. Sitten se muistaa Herra Hakkaraisen kuvan, jonka Akka on blogissaan julkaissut: pieni kilpikonna ilman kilpeä, ja sitten alkaakin syntyä pieniä neliöitä:

Ja neliöistä peitto kilvettömälle Susikairan turtlesille:


 

Olin varma, että Akka ymmärtää täysin, että peitossa kuuluu historian havina, nämä flanellit on olleet varmaan tukkimetsässä, navettatöissä, heinätöissä... seassa oli myös muutama ihan pikkuinen paita, lasten kokoa. Nyt kankaat pääsivat hyvään kotiin

Niin ja miksi se Remu sekosi peitosta, meinasi kai omia sen melkein itselleen. Remun nenä haistoi, että mulla oli apuri koko ajan mukana, kun peittoa kokosin.

Iinalta Remulle terveisiä! Toivottavasti peitossa ei ollut kamalan paljon mustia kissankarvoja.

P.S. Tähän oli pakko laittaa toiseksi kategoriaksi enkelit Sellainen lähetti mulle postia.

                                  --------------------------------------------------------------

Ja hahhah, taas saa nauraa itselleen, naurua piisaa! Nimittäin tuolla kommenttilaatikossa luki kommentti, että onkohan nämä kynttilänjalat väärinpäin Menin oitis tarkistamaan, ja oli ne Siis onhan kaikille selvää, että mulla on hahmotusvaikeuksia kirjainten b-d, ilmansuuntien, oikean-vasemman jne kanssa. Vain Hanni laittaa nämä kynttilänjalat ylösalaisin ja kynttilät sojottamaan pohjasta ylöspäin . Mutta jollen olisi niin huono hahmottamaan, en olisi tajunnut, että näitä voi käyttää kuinka päin tahansa. Ja ylösalaisin niistä saa tosi hyvän pikkumaljakon kesäkukille

Tässä oikeampi versio näin kynttiläkäyttöön:

Saa nauraa!

                          --------------------------------------------------------------------

... ja lisäyksen lisäys: tänään on vuosi siitä, kun laitoin kävijälaskurin raksuttamaan tuonne alas sivupalkkiin (muistaakseni Hehkuvaisen kärsivällisellä neuvonnalla) ja nyt se näytti lukemaa 44.369. Oi että olen iloinen, että joku jaksaa täällä käydä ja mun höpinöitä lukea. Sehän tekee ...*hakee laskimen*.... noin 3700 kävijää / kk, lähemmäs 1000 kävijää / viikko, ja reilut 130 kävijää / päivä. Ootte työ sentään ihania kavereita