Mimosa teki jokin aika sitten ihania neulottuja nukkeja ja eläimiä. Bongasin sieltä possun, joka saattaa olla ehkä myös humanoidi, ja heitin puolihuolimattomasti, että tuo voisi muuttaa mökille.

Tänään sain paketin, ja ihmetellen ravistelin sitä postilaatikolta kävellessäni. Mietin, että kuka kumma ja mitä kummaa, mutta sitten älysin katsoa postileimaa ja arvasin. Nauratti jo valmiiksi.

Saanko esitellä: Herra Humanoidi:

Se toi mukanaan tummaa suklaa1t (<<-----Iina tuli sotkemaan) siis tummaa suklaata, josta maistoin jo palan. Hyvää!

Tiesittekö muuten, että humanoideilla on häntä? No nyt tiedätte:

Ja mukana tulleessa kortissa on Hanni ja Mimosa, selkeästi:

(mie oikealla, Mimosa vasemmalla)

Kiitos, lakas humanoidista Lupaan että se pääsee mökille arvoiselleen paikalle.

                 -----------------------------------------------------------------------

Muutama päivä sitten ahdettiin Kaksosjätkän kanssa mökille menevä uusi (=vanha) kirjakaappi Nissaniin ja vietiin se papan kammariin. Sain tämän kaverilta, samalta jolta ostin saunakamarin tuolit kahdella siiderillä. Tämän hinta jäi vielä vähän epäselväksi. Kaveri pyysi tuomaan sieniä, mutta en ole tänä syksynä löytänyt sieniä, joten täytyy tarkistaa, mitäs nyt tehdään.

Lipasto on varmaankin 30-luvulta (?). Siinä on lasiset liukuovet ja kaappi, tummaa puuta. Ensin vähän epäröin laittaa sitä kamariin, jossa on aika vaalea sisustus, mutta sitten asetin äidin virkkaaman liinan kaapin päälle ja vähän tavaroita koristukseksi, ja se alkoi näyttää ihan mukavalta. Ja kunhan siihen tulee täytettä - en tiedä vielä mitä - niin se sopii kyllä tähän oikein passelisti.

(kuvista tuli kamalan tummia, mutta ei voi mitään.

Tämän hyllyn alle sen tälläsin.

Ja muistin Stanstalta saamani kynttilänjalat (joita käytin ensin nurinpäin ), ja laitoin jalkoihin punaiset kynttilät. Kynttilänjalat ei oikein ole löytäneet aiemmin paikkaansa, mutta nehän odottivat kaapissa selvästi tätä lipastoa.

Nautin eilen illalla mökillä taas täysin siemauksin. Paistoin pitkästä aikaa lettuja, kävin metsässä Viivin kanssa, lämmitin saunan, saunoin varmaan tunnin, ja  ja istuin sen jälkeen papan kamarissa ja poltin niitä kynttilöitä. Kyllä elämä vain on ihanaa.