Jessus, mikä loppuratkaisu eilisessa postauksessa kertomassani kirjassa olikin! Voih! Kyllä kunnon roskaromaani silloin tällöin on paikallaan.

Sitten säläosastoon. Stansta sai kunnian olla ensimmäinen, joka sai multa taitohaastekisan palkintonsa. Stanstalle ompelin kirpparilta ostamistani farkuista kassin, ja sain luvan julkaista kuvan siitä täällä. Tällainen edestä:

Ja takaa. Taskuissa pieniä paljetteja, tai oli ainakin siinä vaiheessa vielä kun pakkasin kassin pakettiin

Postilaatikkoni on kolissut ahkerasti päivittäin. Joulukortteja on alkanut lykkimään, ja olen saanut kortit myös kahdelta blogi- ja FB-kaverilta: Hehkulta ja Saanelilta. Hehkun kortissa on kaunis omatekoinen enkeli, ja olin jo Saanelin kortintekotaidoista erittäin kateellinen, kunnes ilokseni huomasin, että se olikin ostokortti. Olisi ollutkin jo liikaa, jos sellaisen kortin osaisi itse väkertää.

Ja eilen kopsahti oikein paketti laatikkoon. Olin naapurin kanssa yhtä aikaa postilaatikolla, ja hän kysyi, että kukas teillä on ollut noin kiltti, että saa paketin. Katsoin pakettia ja totesin, että Hannele on perheen ainoa kiltti

Paketissa oli ihanan tuoksuinen (saframi?)saippua, sekä niin kaunis enkelikynttilä, ettei sitä voi sytyttää palamaan. Minzille lämmin kiitos paketista! Sie se jaksat kaiken touhujes keskellä muistaa vanhaa blogikaveriakin

Kuva vähän taas hämärä, kun salamaa ei voinut käyttää ikävien heijastusten takia. Mutta näkyyhän siitä sen verran, että pääsette olemaan kateellisia.

Sitten osasto idoita kaivataan. Olin eilen ostamassa viimeistä joululahjaa (vävykokelas meinasi jäädä ilman lahjaansa, hupsista!), ja bongasin poistokorista pari taulua neljän euron kappalehintaan. Näin nämä mökin seinässä, maalit hiottu kehyksistä kuluneen näköisiksi, ja kirahvin ja nallen kuvat vaihdettuina johonkin muuhun, kehyksiin ja rappioromanttiseen tyyliin sopiviksi. Mutta mitä niihin laittaisi? Näihin en laittaisi ruusuja, vaan jotain muuta... saa olla romanttista, materiaali voi olla paperia, kangasta, pitsiä... mutta itse en osaa maalata mitään, se on pois suljettu vaihtoehto.

Mitä te näkisitte kirahvin ja nallen paikalla?

 Edit illalla: tuon taulun keskiosan koko on vain 10X10 cm.