Voi hyvänen aika, mitä postipoika on kantanut mulle kahtena peräkkäisenä päivänä. Täähän on oikea joulun ihme!

Ensinnäkin, olin ilmottautunut Leenuliinin enkelikorttihaasteeseen, ja eilen sain omalta enkeliystävältäni kortin. Juuri tällaiselta pitää Oikean, Aidon, Alkuperäisen Enkelin näyttää:

2153708.jpg
Salama teki tepposet kortin kiiltävään pintaan, mutta kuvasta näkee kuitenkin, että tuo on oikea taivaan enkeli. Ja kaikkein hauskinta, lähettäjänä oli yksi mun suosikkiblogiystävistäni, Mimosa! Voi kiitos, kortti pääsi piirongin päälle kynttelikön eteen kunniapaikalle veisaamaan gloriaa.

Sitten tänään tulin kaupasta, ja näin että postilaatikossa oli niin iso paketti, että laatikon kansi oli jäänyt raolleen. Onneksi ei ollut käräjähaaste tai muuta, mitä näinä aikoina pelkään laatikosta löytyvän. Eipä ollut lähimainkaan! Meidän Viivi oli saanut joulupaketin, lähettäjänä Vinski! En ehtinyt ottaa edes takkia päältä, kun avasin Viivin avustuksella paketin.

Siellä oli ihana pussukka:

2153681.jpg

Viivi haisteli ja kummasteli pussista kuuluvaa vinkunaa. Avattaisko jo, mamma!2153687.jpg

Hmmm.... mielenkiintoista!

2153689.jpg

Jos mie paiskaan tassua, niin joko sitten avattaisiin pussukka?

2153692.jpg

Voi vitsit, mitä sieltä löytyi:2153693.jpg

2153683.jpg

Eikä noita ihania rouskukeksejä edes jemmattu minnekään, ne silputtiin matolle, ja kaikki muruset syötiin tarkkaan:

2153699.jpg

Ja entäs tämä:

2153705.jpg

Viivin oma, vinkuva joulupossu sai neidin vetämään parit la Cumparsitat olkkarin lattialla. Anna mulle jo, mun vuoro vinguttaa!!

2153704.jpg

Ja kahta asiaa en vaihda! Noita herkkupaloja ja joulupossuani!

2153701.jpg

Voi KIITOS, Vinski, sie kyllä alat olla ihan järkityyppi! Osasitpa ostaa juuri oikeat lahjat! Ja mie vaan pelkkää korttia odottelin. Voi vitsit! Mamma jemmasi ne loput herkut jonnekin, se sanoi, että huomenna saan taas lisää. Mutta tuota possua mie voisin vingutella vaikkapa ensi yönä, jos mulle tulee tylsää kun kaikki vaan nukkuu. Juu, sen mie taidan tehdäkin!