1880800.jpg
Näihin pitää palata aina uudelleen ja uudelleen. Muutama sellainen romaanikin on, jotka luen aika-ajoin uudelleen. Mutta näiden kirjojen on oltava käden ulottuvilla koko ajan:

Milne: Nalle Puh. Niin viisas ja ihana kirja, hieman tosin inflaation kärsinyt. Ei alkuperäinen versio, vaan ne kaikki tulkinta- ym yritykset kirjasta.

Hyvän olon sisustus. Jollei ole rahaa sisustaa uusiksi, voi aina selailla kirjojen herkullisia kuvia ja miettiä, miten sisustaisi jos sisustaisi.

Rosemary Wilkinson: Tilkkutöiden käsikirja. Innostava ja perusteellinen opas tilkkuilijalle. Aloitin muuten ensimmäistä kertaa virallisesti tilkkutyökurssin. Tulin sieltä kahden tunnin kuluttua kotiin ja olin saanut leikattua kolme suikaletta kangasta ja rikottua yhden ompelukoneen :(

Tilkkutöiden perusteet ja ideat: Sinänsä ei kovin hyvä opas mun mielestä, mutta kirjassa on paljon erilaisia ja -tasoisia blokkeja.

Rhonda Byrne: Secret Kun tunnen syystä tai toisesta oloni huonoksi (nyt on vähän menossa sellainen juttu, joka stressaa!!), tartun tähän kirjaan ja saan luottamusta siihen, että kaikki tosiaan järjestyy, jos suuntaan ajatukseni oikein.

Tommy Hellsten: Elämän paradoksit:. Sisko suositteli tätä, kun kipuilin avioerokriisissäni, ja se toimi pelastajana ja Raamattuna. Kirja josta löytää aina uutta ja elämäntilanteeseen sopivaa  ammennettavaa.

Maaria Leinonen: Matka on laulu. En ole varsinaisesti runojen suurkuluttaja, mutta ehkä juuri siitä syystä tämä istuu mulle. Elämänmakuisia, kikkailemattomia runoja paksu kirja pullollaan.

Heli Ilaskari: Pieni mietiskelykirja  Tarttui kirja-alennuskorista mukaani. Joskus mie vielä rauhoitun joka päivä hetkeksi mietiskelemään. Siinä vaiheessa otan kirjan opit käyttööni.