No niin, rakkaat kanssabloggaajat ja kaikki muutkin kurkistelijat. On kilpailun aika!

Kaikkien tähän vastanneiden kesken arvotaan sunnuntai-iltana klo 20.00 Suomen aikaa palkinto, ja koska haluan kaikkien tietävän, että palkinto ei ole suuren suuri, kerron etukäteen, että jotain pientä, omatekoista, tilkkuista on palkintona. Mutta jos joku osaa arvata oikein, voittaja tulee hämmästymään palkintonsa suuruutta. Lupaan!

Kysymys kuuluu: mitä syntyy koivun ja männyn risteytyksestä.? Siis toistan: jos koivu ja mänty päättävät mennä kimppaan, mitä siitä syntyy? Vastaus tulee arvonnan suorittamisen jälkeen valokuvan kera.

Ilmatieteen laitos lupaa pari hellepäivää vielä, ja sitten se on loppu tältä erää. Voi raukkoja, jotka nyt paahtavat töissä, ja viikonloppuvapailla onkin jo kylmää ja sateista. Mutta koska mie en ole töissä, menen nyt raivaamaan pari kukkapenkkiä ja samalla nauttimaan auringosta. Vai jokohan torilla olisi hyviä kukkatarjouksia, tyhjiä ruukkuja multaa pullollaan on odottamassa edelleen..

... ja mazdan perävalot senkun vilahti. Hanni menee törsäämään viimeiset roposensa kukkiin. Paskat siitä että lapset jää ilman ruokaa, jokin tärkeysjärjestys se olla pitää!