Tällaiseen olen kiirehtinyt vastaamaan useassakin blogissa, ensimmäisenä Hehkuvaisen blogissa, jossa ylsin ensimmäiselle varasijalle. Sitten Susikairassa käydessäni onnistuin olemaan viiden ensimmäisen joukossa, ja vielä Liskonaisenkin luona, joten nyt odotan jännityksellä, hyväksytäänkö nämä kaikki oikeiksi voitoiksi, ja saisin täten kolmesta paikasta jotain kivaa. Hymy

Tämä haaste on kai sellainen kuin joskus ennen vanhaan tuli näitä kiertokirjeitä: laita raha-arpa jonon ensimmäiselle, ja tulet saamaan tukuttain arpoja jollet katkaise ketjua. Mie aina menin halpaan, laitoin sen arvan ja yhtään en saanut itselleni Otsan rypistys Nyt siis olisi oikeus ja kohtuus, että kaikki ne joiden blogissa olen päässyt viiden joukkoon tai varasijalta saamaan palkintoni, ymmärtäisivät olla tuottamatta pettymystä, en kestä sitä, ahne kun olen Kieli ulkona

Tässä tämä haaste:

Ensimmäiset 5 ihmistä, jotka kommentoivat, saavat jotakin tekemääni. Minun valintani. Sinulle.Tässä tarjouksessa on muutamia sääntöjä ja rajoituksia:
- Ei ole takuita siitä, että pidät tekemästäni.
- Tekemäni juttu on vain sinua varten.
- Se tehdään tämän vuoden aikana.
- Sinulla ei ole aavistustakaan, mitä se voisi olla. Se voi olla tarina, se voi olla runo. Voin piirtää tai maalata jotakin. Voin leipoa jotain ja lähettää sen sinulle. Kuka tietää? Et ainakaan sinä!
- Säilytän itselläni oikeuden tehdä jotain hyvin omituista.Haaste? Haaste on se, että sinunkin täytyy laittaa tämä blogiisi. Kaikki me osaamme tehdä jotain!

No niin, alkaa itseäkin jänskättää, kuka tänne nyt rynnii ensimmäisenä. Taisteluareena vapaa!