Sain tällaisen hienon tunnustuksen Jerikonruusulta, tällaista en ole aiemmin kenelläkään nähnytkään. Jerikonruusu oli vielä liittänyt mukaan saatesanat, jotka lämmittivät mieltä: Hanni on sitkeyden ja periksiantamattomuuden perikuva. Kirjoittelee asioista niiden oikeilla nimillä silloin kun asiat on päin p**settä, mutta löytää asioista kyllä sen positiivisen puolenkin. Mökki on rakas pakopaikka Hannille.

Ja noinhan se varmaan onkin. Tuon sitkeyden ja periksiantamattomuuden tunnistan itse itsessäni myös, ja sillä on puolensa ja puolensa. Kun se menee mulla joskus överiksi, niin hakkaan päätäni seinään sitkeästi, vaikka viisaampi jo luovuttaisi tai ainakin etsisi toisen keinon päästä seinän läpi

Kiitos, Jerikonruusu, liitän tämän tuonne palkintokaappini kokoelmiin.

Tähän ei tainnut liittyä mitään velvotteita, eikä sääntöjä eteenpäin jakamiseenkaan, mutta teen kuten JR, eli laitan tämän eteenpäin muutamalle saatesanojen kera. Ja kaikki blogiystävänihän ovat tämän ansainneet, joten napatkaa muutkin mukaanne, jos haluatte. Tuo teksti sopii kyllä kaikkiin seuraamiini blogeihin, joista on lista sivupalkissa  --------------->

Anneli , naapurintyttö, uskomaton käsillätekijä,  jonka blogi pursuilee päivittäin uusia käsitöitä ja tuunauksia. Mun pienet aivoni ei ole vieläkään keksineet, mistä se nainen saa vuorokauteen niin paljon tunteja, että ehtii toteuttaa kaikki ideansa. Käykää katsomassa, jollette ole ennen käyneeet.

Olga kertoilee meheviä murrejuttujaan, jotka välillä itkettävät ja välillä naurattavat. Vakaviakin asioita uskalletaan ottaa esille, samoin Olga ottaa kantaa yhteiskunnan asioihin kärkevästi, terävästi huomioiden, mutta omalla, letkeällä tyylillään. Kertaakaan en tuosta(kaan) blogista ole joutunut pettyneenä palaamaan ja uusi päivitys on aina ilo löytää.

Harakka on taitava valokuvaaja ja täällä käyn tankkaamassa kauniita, usein luontoretkillä nappailtuja valokuvia, ja aina ihmettelen Harakan taitoa nähdä pieniä juttuja luonnossa. Harakassa henkii myös välittävä ja lämmin nainen, sen vain vaistoaa tekstissä sekä muille jätetyissä kommenteissa.

Muille taidankin jättää vapaat kädet napata tämä mukaan. En valinnut näitä nimettyjä sen mukaan, että he olisivat ainoat lempparini - tiedättekin sen kyllä. Kaikki te ootte tunnustuksen ansainneet. joten olkaapa hyvät!