Eilen päätettiin ajella Kaksoslikan kanssa Lahteen katsastamaan, mikä oikein on tämä "Kärkkäinen", jonka mainoksia tippuu meille saakka. Summanmutikassa lähdettiin etsimään paikkaa, ja ainoastaan yhden U-käännöksen vaati kaupan löytyminen.

Oli muuten aika iso kauppa... Toiseen laitaan hädintuskin näki. Ja kauhea määrä kaikkea tavaraa. Ihan kelpo-laatutavaraakin, ja mm Arabian astiat oli jonkin verran halvempia kuin normi-kaupassa. Ostin vähän  joululahjoja, suurin osa ajasta meni kävellessä ja pällistellessä.

Kaksoslikka penkoi sellaisia metallikylttejä, joita mulla jo pari onkin. Keittiön seinässä lukee:" First God created man, then he had a better idea". Mökillä Papan kamarissa on kyltti: "Behind a succesfull woman is herself"  Totta joka sana, eikö?

Tyttö löysi just passelin kyltin, tää oli pakko ostaa, ja laitan sen keittiön seinään. Meinasin housuuni pissiä, kun tyttö kiikutti tämän nähtäväkseni.

Pieni ironinen pohjavirehän tässä lauseessa piilee, suotakoon se minulle

Ja loppuun juttu, joka on naurattanut mua kaksi päivää. Sarjasta lasten suusta kuultua:

Naapurin 3-vuotias ihanan söpö tyttö oli istunut syömässä. Lautanen tuli tyhjäksi, mutta jäi huonolle kaapimiselle.

Tyttö huusi isälleen: iskä, tuu kaapiin lautanen. Iskä ei kuullut tai ei huomioinut pyyntöä. Tyttö huutaa uudelleen: iskä, tuu kaapiin lautanen! Ei vaikutusta. Kolmannen kerran: ISKÄ!!! TUU KAAPIIN LAUTANEN!! Ja kun iskä ei vieläkään tullut, otti tyttö molemmin käsin päästään kiinni ja huokaisi: "Voi pelse! Nyt multa kyllä menee helmo!"