Ilmoitan täten, että mie pidän nyt muutaman päivän taukoa bloggailussa. Ettei kukaan ihmettele, että minne se papupata häipyi jälkiä jättämättä.

Istun aivan liikaa tässä koneella! Niskat jäykistyy ja selkää särkee, mutta akka senkun naputtaa, lukee blogeja, surfailee ja käy jopa nettipankissa ihan huvikseen katselemassa, olisiko sinne tipahtanut jostain rahaa...

Tänään Hiirisisko tulee tänne ja viipyy sunnuntaihin. Ahnesiskoakin kutsuin viininlipittelyyn, saunomiseen, herkutteluun, mutta hänellä oli sen verran työkiireitä, että eipä onnistunut.

Tänään, itse asiassa ihan kohtapuoliin on lähtö kampaajalle. Suunnittelin lyhennyttäväni hiuksia lyhyestä mallista vielä lyhyemmäksi. Katsomme, millainen kesätukka tulee.

Illalla roudaan Kaksoslikan musiikkiopistolle esiintymään arvosteluraadin eteen, esiintyminen liittyy tulossa olevaan pianotapahtumaan.  Likka ottaa rennosti, sanoo aina kun hoputan harjoittelemaan, että "kyllä mie sen jo osaan".

Huomenna ehkä käväistään kaupungilla siskon kanssa, ja sitten valitettavasti mulla on iltapäivällä meno hammasläkäriin. Blaah!

Lauantaina voisi pistäytyä baarissa, jos ollaan sillä tuulella. Ja sunnuntaina sitten podetaan mahdollisia jälkimaininkeja. Maanantaina mie palailen sitten kanaville.

Siihen saakka kuulemiin ja näkemiin! Olkaa ihmisiksi siellä!

 

1235766456_juoppo-3.jpg