Mie saan tällaisen palkinnon lisätä tuonne kaappiini, jos suostun listaamaan viisi addiktiota kaikkien pällisteltäväksi. Palkinto tulee Liskonaiselta, mutta ei siis ilmaiseksi. Kiitos, sie ihana typy, mie oon näiden palkintojen perään ihan hulluna.Pusu

                            

Mutta mitä ihmeen addiktioita voi olla näin tylsällä tyypillä? Pitääpä vääntää jotain:

1) Tämä blogistania, ehdottomasti! Uusin ja varmaan koukuttavin juttu. En olisi ikäpäivänä uskonut, että tällä kanavalla voi kiintyä niin lujasti ihmisiin, jäädä seuraamaan toisten elämää kuin olisimme olleet aina ystäviä, lukea ihanasti kirjoitettuja tarinoita, katsella kuvia, osallistua toisten murheisiin ja iloihin. Luulin aloittavani bloggaamisen vain saadakseni kirjoittaa, mutta olenkin päässyt sisälle aivan uuteen ystävämaailmaan. Ja minusta on ihana, että minut otettiin mukaan, eikä mennyt kauaakaan. Toinen vastaava on tämä meidän kahdeksan naisen akkarinki, kuuluu samaan kategoriaan sarjassamme nettiystävät arjessa ja juhlassa.

2) Siirrymme juomapuolelle. Päiväni ei käynnisty ilman aamukahvia. Kahvi ei saa päästä loppumaan, ja kun Kaksosjätkä oli illalla keitellyt kavereiden kanssa kahvini loppuun, hyppäsin aamuaikaisin autoon ja ajoin kaupunkiin Anttilaan (aukeaa seitsemältä) ostamaan kahvia. Aamukahvia täytyy juoda aina samasta kupista, muuten se ei maistu aamukahvilta.

Päivällä harvoin juonkaan kahvia, siis tämä riippuvuus rajoittuu vain aamuun. Iltatee pitää juoda sitten tästä mukista, tai se ei maistu iltateeltä:

3) En voisi kuvitella elämää ilman lemmikkejäni, eli Viiviä, Iinaa ja Elliä. Kai senkin voi riippuvuudeksi lukea? Kun kissoista aika jättää, en ehkä ota kissoja enää tilalle, astmani oireilee siihen malliin, mutta koira mulla tulee aina olemaan. Haaveilen toisesta westiestä Viivin kaveriksi.

4) Nyt alkaa mennä vaikeaksi...mie kun en edes tupakkeita polttele... ai juu, ilman villasukkia en pysty elämään. Villasukat on oltava aina jalassa, parhaat on oman äidin jätkille kutomat pitkävartiset, harmaat pässinpökkimät, joita olen pöllinyt itselleni monta paria. Tai sitten siskon kutomat joululahjasukat, jotka on nytkin jalassa:


5) Enpäs laita kiusallakaan tähän viimeiseksi thyroksiini-lääkettä tai käsityöaddiktiotani, vaan laitan tämän, jota ilman en voi elää montaakaan päivää ilman vakavia vieroitusoireita:

..ja mennessäni kuvaamaan omaa pikkuruista saunaani, löysinkin Iinan makoilemasta kurtatun laudeliinan päältä. Se menee lauteille lasioven alta, eikä lähde pois kuin kantamalla silloinkaan kun sauna on lämpiämässä. Ja huomautuksena: tuo likatahran näköinen läntti lauteilla ei ole siinä oikeasti, tarkistin asian, ettei kukaan luule mua sottapytyksiViaton

Noin, sainpas jotain puserrettua kokoon, ja nämä taitaa olla oikeasti riippuvuuksia, koska ilman niitä elämä ei olisi niin täydellistä kuin se tällä hetkellä tuntuu olevan.

Tämän voisin antaa eteenpäin samoilla ehdoilla, eli viiden addiktiolistan julkistamisella seuraaville: Mimosalle, Ruskalle ja Siskotuulle. Alkakaahan paljastaa omia riippuvuuksianne kaikille nähtäväksi, niis saatte pokaalinne.

Nyt mie kiikutan sen pokaalin paikoilleen.