Ei aina jaksa pihallakaan olla... teenpä joutessani Ofelialta nappaamani aistimeemin:

1. Pehmeintä maailmassa... vauvan poski

2. Liian makeaa… naminami-vanukkaat

3. Mieluisin ääni… ison harrikan kehräävä ääni, tai hevosen kavioiden kopse. Kumpikin saa syljen erittymään suuhuni, vaikka sisko väittää että kuulo- ja makuaistilla ei ole mitään yhteyttä toisiinsa.

4. Järkyttävin haju… mädäntynyt kala.

5. Himoittavan hyvää…. englannin lakut - ne ihanat ja pehmeät, joita keliaakikko ei tietenkään saa syödä - ainoastaan himoita

6. Tuoksuu hyvälle... metsä kesäsateen jälkeen

7. Oudoin hajumieltymyksesi… älkää nyt käsittäkö väärin... mie tykkään haistella liimoja Nolostunut Erityisesti pikaliima haisee hyvälle.

8. Lapsuusajan hajumuisto... kaverin luona yökylässä  ollessa nukkuma-aitan haju.

9. Kutittaa.... tälläkin hetkellä mäkäräisen pistot nilkoissa Huuto

10. Riipii korvia... hevimusiikki

11.Yrjöttävä maku... piimä

12. Pelottava ääni... kaikki pamahtelu uuden vuoden raketeista, ilmapallojen puhkeamisesta pistooliammuntaan

13. Kylmää vai kuumaa..... puolikuumaa

14. Iljettää koskea.... kaikki limalöllö

15. Tuntuu hyvältä kädessä... paukkumuovi. Jos laitatte postia, pakatkaa se paukkumuoviin, oli särkyvää tai ei. Kuplien paukuttelukin tuo sylkeä suuhun.

Fontti temppuili, mutta niinhän näissä meemeissä helposti käy.

Nyt ole sitten langennut miekin facebookiin. Olen jarrutellut uteliaisuuttani kurkistaa, millainen systeemi se on, koska pelkään koukuttuvani siihen(kin). Mutta kyllä mie taidan olla enemmän bloggaaja. Tämä on yksin mun valtakuntaani, mulla on tässä iso pala paperia, mihin kirjoitan ja laitan kuvia. Ei tarvitse etsiskellä mitään, eikä eksyillä vääriin paikkoihin, kun jo osaa tämän käytön, ja kaveritkin tulee kommentoimaan ihan houkuttelematta :) Mutta siellä olen, ja yritän varmaankin etsiä teitä sieltä käsiini, jotta mullakin olisi edes 15 kaveria Päättämätön. Tai jos joku löytää mut, aina parempi.. ketään yllätyskaveria en ole vielä sieltä löytänyt, olisipa mukava bongata joku ystävä 30 vuoden takaa. Mutta ehkä jonain päivänä sekin tapahtuu.

No höh, taivas meni pilveen. Johan tätä kesää kestikin kolme päivää.