Olipa rentouttava ja mukava viikonloppu kun pääsi kotoa pois pariksi päiväksi. Vietettiin siskon kanssa lauantai ja sunnuntai Tampereella, yövyttiin oikein hotellissa, ja kahtena päivänä kierreltiin messuilla.

Jotain tarttui mukaankin, enemmänkin olisi tietenkin tarttunut, jos olisi ollut rahaa. Sitä paloi muutenkin ihan kiitettävästi pelkästään syömisiin, joten ostokseni jäivät tällaisiin:

2069519.jpg

Eli siskon ankarasta kiellosta huolimatta oli pakko ostaa nuo kankaat tilkkutöitä varten. Oli niin mukavasti valmiiksi lajiteltuja kolmen kankaan yhdistelmiä, että nuo sitten lähti mukaani, vaikka sisko oli sitä mieltä, että mun ei tarvitse muutamaan vuoteen enää ostaa yhtään uusia kankaita. Käskin hänen kääntää päänsä poispäin, ja vips, kankaat hyppäsivät kassiini. Sensijaan noita painettuja kangaspaloja hän oikein yllytti ostamaan, ja mie-tyttöhän sitten ostin. Niistä saa jotain tosi mukavaa, en vain vielä tiedä mitä.Enkeli lähti mun makkarin oveen lepäilemään.  Aamulla tietenkin se piti heti asetella oveen roikkumaan:

2069526.jpg

Ja sitten pikkuruinen enkeli, tämä oli pakko ostaa, koska se on kuulemma siskon mukaan aivan mun näköinen. Muksutkin löysivät meistä yhdennäköisyyttä:

2069520.jpg

Ja juuri noin tyytyväinen mieli mullakin tällä hetkellä on. Niin pienestä niin onnelliseksi!