Kun muuton jälkeen saa tavarat kutakuinkin paikalleen, ja olisi loppusilausten aika, tulee nääkähdys ja väsähdys. Niin ainakin mulle käy joka kerran. (ja mie sentään alan olla muuton ammattilainen)

Keittiön kattolamppu lojui keittiön nurkassa, syystä että kerran yritin sitä kattoon asentaa, ja sen johto oli tänne matalaan huoneeseen niin pitkä, että lamppuun löi päänsä. Siispä heitin sen nurkkaan odottamaan parempaa asennuspäivää. Se päivä tuli eilen illalla, ja sain johdon lyhemmäs ja lampun paikalleen. Keittiö alkaa olla valmis, ehkä ikkunan eteen joskus hankin jotain. Mitä se on, en vielä tiedä. Odottelen visiota.


 
(Ellillä sopivasti kutisi korva..)

Edelliseen kotiini hankittu apusenkki sopii tänne oikein hyvin, ja on sitäpaitsi tarpeellinen, koska kaappeja on aika vähän.
 

 

Kun menen keittiöön, sinne kerääntyy aina muka - nälkäiset elukat. Niille tulee aina nälkä, vaikka olisivat juuri syöneet.
 
 

Eteiseen ostin peilin tarjouksesta. Peilin yläpuolelle ja sivuille jäi rumia naulanreikiä. Yläpuolen reiän peitin Kaksoslikan vanhalla lierihatulla, jota en ole raaskinut hävittää, ja peilin sivuilla oleviin reikiin työnsin ruuvit ja laitoin niihin vanhat naulakkokoukut. Koukkuihin saa sitten heitellä jotain, tai saa kai ne olla ihan koristeenakin.
 

Tämä talo on vanha, ja lattiat ja seinät vinoja. Pieni yksityiskohta, joka aiheutui vinosta lattiasta: olohuoneen vitriini ei pysy suorassa. Olen kyllä ostanut rautakaupasta tähän korotuspalikat, mutta kun sitä ennen pitäisi vitriini tyhjentää ja kaataa, naulata palikat vitriinin jalkoihin, nostaa vitriini ylös, täyttää se uudelleen... joten toistaiseksi tässä on hieman väliaikainen ratkaisu... blushHups?