Taas tarttis wiisaiden blogikavereiden neuvoja. Mie en vaan tajua, miksi pari juttua menee koko ajan pieleen tässä mun hommassa.

Ensinnäkin tuo sähköpostin näkyminen tuota kirjekuorisymbolia klikkaamalla. Olen saanut siihen kahdetkin neuvot, enkä kuitenkaan saa sitä näkyville. Eli teen seuraavasti: menen tuolta palkista "asetuksiin". Sinne tulee näkyville mun perustiedot. Menen blogini asetuksiin, mutta en löydä sieltä muuta kohtaa, mihin rastittaa kuin se että sähköpostini saa näyttää julkisesti. Se on jo ruksattu, ja sähköposti on myös kirjoitettu näkyville, ainakin sinne käyttäjäoikeuksien lootaan. Mie ruksasin ja tallensin uudestaan, muttei mitään tuloksia tule. Enkö mie löydä oikeaa sivua, mistä tuo pitää laittaa? Mie en kertakaikkiaan älyä. Taaskaan. Nolostunut

Ja sitten toinen juttu. Nuo laatikossa olevat blogiosoitteet jää usein "jumiin", eli ne ei päivity viimeisen kirjoituksen kohdalle. Ja aina samat blogit. Äskenkin kävin manuaalisesti päivittämässä ne uudelleen ajan tasalle, eikä kaikki siirtyneet edes sillä keinoin tähän päivään tai edes maaliskuulle. Miksi ne ei päivity, tai onko jokin nopeampi keino saattaa blogit ajan tasalle. Mie en älyä osa 2 Otsan rypistys

Eilen tein täällä vähän vasarahommia ja kiinnitin valmiiksi saamani tilkkutyön tuohon rappukäytävään (joo, ei tuota oikein voi sanoa rappukäytäväksi, viisi porrasta jaa yksi seinä, mutta olkoon nyt käytävä...) Eli nastoilla seinään kiinnitetty tikkaamaton raakaversio oli tällainen:

       

 

Nyt se on tikattu ja reunukset ommeltu paikoilleen. Ompelin taakse ripustusnauhan,  ja ostin kapean tangon, joka jäi seinävaatteen alle piiloon. Tässä se nyt on valmiina:

   

Eipä tuossa valokuvassa paljoa eroa näy. Mutta nyt se on kuitenkin valmis.

Yksi meemikin on kopioituna tuonne hiireen. Karkaakohan se sieltä, jos pidän paussia välillä, että ette vallan rasitu. Yksi jatkuvan ihmetyksen aihe on mulle tuo, että hiiren sisällä säilyy asiat, vaikka seikkailen sivulta toiselle välillä. On tämä tietotekniikka niin ihmeellista. Ja vaikeaa.