Sorppa vaan kaikki, mutta laitoin tuon sanavahvistuksen kommentoinnin perään. Tiedän, että Vuodatuksessa on hankalasti luettava roskapostiesto, mutta ei voi mitään. Harmittaa poistella joka aamu läjittäin paskapostia, ja etenkin kun niitä tulee noiden suru-postausten perään, tuntuu melkein halventavalta ja henkilökohtaiselta loukkaukselta. Katsotaan, jospa tilanne tästä roskapostinkin osalta rauhoittuisi täällä Vuodatuksessa.

Päivitysten tahti ei ole päätä huimannut. Johtuu siitä, että löysin itseni edelleenkin täältä mökiltä, vaikka piti jo muuttaa kaupunkielämään. Mutta täällä on vielä suhteellisen lämmin, ja viihdyn täällä niin hyvin, että en malta kaupunkiin vielä kokonaan muuttaa. Toin läppärin ja kameran tänne, että voisin postata jonkin kuvapostauksen, mutta enpä tietenkään muistanut ottaa kameran piuhaa mukaan, joten lataamatta jäi.

Laittelin äidin kutomat räsymatot lattioille, ja ihan kuin äiti olisi muuttanut tänne asumaan. Ehkäpä muuttikin smiley Muitakin lapsuuden muistoja laittelin näkyville, ja tuli niin kotoisa olo. Kunhan saan vanhan keinutuolin jollain konstilla tuotua tänne, sekä sen ihanan ruusuisen punnuskellon, niin tulee entistä kotoisempaa.

Sitten istun äidin lailla keinussa kutomassa sukkia ja kuuntelen kellon tikitystä ja lyöntejä.

Metsälenkki Viivin kanssa tehty (pitkä!) uusia metsäteitä löydetty, sekä ne hyvät suppilovahveromaastot, jotka multa on mökillä olleet vielä hakusessa. Että siskolle tämä tiedoksi, voit katkeroitua.