Tietääkö kukaan ällöttävämpää kotityötä kuin imurointi? Mie en keksi, silityskin menettelee sen rinnalla. Miten siinä tulee aina niin hikikin?

Niinpä mie, vanhan imurin hajottua, päätin satsata kunnon imuriin, ja köyhänä naisena tilasin sen Net-Anttilasta, ja sain siihen maksuaikaa. Lyhennän edelleenkin sitä 23 euroa / kk.

Tavasin kuvaston imureiden tietoja, ja päätin ostaa Electrolux Ergospacen. Sitä voi käyttää ilman pölypussia tai pussin kanssa, on tehoja, ja johtoa piisaa 13 metriä, joten tällainen pikkukämppä on hetkessä imuroitu.

Kuka helvetti on suunnitellut Electrolux Ergospacen? Mies varmaan, ja sellainen macho joka vaan piirtelee imurin kuvia paperille, muttei ikinä tartu imurin kahvaan itse. Nimittäin onko järkee laittaa siihen sitä lötköä imuputkea kolme metriä? Siis just sitä, mistä sitä vedellään ja saadaan imuri jäämään jumiin joka helvetin kulmaukseen. Lötköputki + se kovempaa materiaalia oleva imuputki on yhteensä 4 metriä pitkää saatanan pötköä! Kisko sitä sitten persässäsi (enkä perkele korjaa tuota kirjoitusvirhettä, kun on paljon raflaavampi noin!) , kun olet ensin kietonut sen lötköosan kuusi kertaa kaulasi ympäri, jotta saat sen imurin perkele edes liikkeelle! Katsokaa nyt ja kuvitelkaa, millaista tätä on vetää perässä. Se helvetti menee selälleenkin vähästäkin nykäisystä:

1238751153_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mie kyllä ymmärrän että se sähköjohto voisi olla pitkä, siitä olisi jotain hyötyä, mutta imuletku voisi olla ihan tavallisen kokoiselle naiselle mitoitettu. Mehän ne kotityöt kuitenkin tehdään. No, onpahan kestävä letku mihin hirttäytyä, jos alkaa oikein kovasti nyppimään. Mua just alkoi, piti tulla lepuuttamaan hermoja puolivälissä.

Ja tässä 89 neliön kämpässä puoliväliin päästyä on imuri kaatunut kaksi kertaa selälleen, jäänyt joka helvetin mutkaan jumiin, hälyttänyt kesken kaiken että imuri menee just tilttiin, jollet  tyhjennä pölysäiliötä, ja se painaakin niin saatanasti!

Vierailija voisi nyt tulla blogiini ja nähdä, että täällä käytetään vielä pahempaakin kuin perse-kieltä!

Kaiken lisäksi mun päässä soiva joululaulu häipyi ja vaihtui lauluun Pai pai paitaressu. Eikä tässäkään vielä kaikki! Laulu menee mun korvissa näin:

Pai pai paitaressu

kääry pieni kätkyessä

Tukku tuutussa tupakka.

Piiiikku kaaaakkosen pooooosti!

Postilokero kolmekolmeseitsemän

kolmenollasatayksi

Taaampere kyyyyymmeneeeeeen!

Piiiiikku kaaaakkosen pooooosti!

 

Huaaaah! Mie taidan ottaa sen imurin letkun irti ja.......