Ihan ensimmäisenä pyydän jo etukäteen anteeksi valokuvan erityisen huonoa laatua. Mulla ei ole tästä nimenomaisesta kuvasta kuin tämä käpristynyt versio, mutta kuvan tarina on niin ihana, että kerron sen tässä. Jostain syystä muistin tämän valokuvan, kun käväisin Liskonaisen blogissa.

Edesmennyt tätini oli hurskas uskovainen, pelastusarmeijan upseeri, ja hänen ystävänsä myös tietenkin samanhenkisiä. Tämä mustavalkoinen valokuva on alunperin tätini ystävättären ottama. Hän otti kuvan puistosta, ja siitä kohdasta puistoa, jossa hän aikanaan tuli uskoon.

Mustavalkokuvat piti tietenkin viedä teetettäväksi liikkeeseen, ja niin tätini ystäväkin teki. Kun hän haki kuvia, halusi se henkilö, joka kuvat kehitti, jutella tämän naisen kanssa. Mies kysyi, missä tämä yksi kuva oli otettu. Nainen katsoi kuvaa, ja totesi että se oli mennyt pilalle, eikä puistosta näkynyt yhtään mitään, pelkkä mustavalkoinen sekasotku koko kuva. Nainen kysyi, miksi mies halusi sen tietää. Vastaus kuului: "No kun tässä kuvassa näkyy Jeesuksen kasvot.

 

1238686305_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Näetkö sinä kasvot?

Lisätty 3.4: Aika jännä, että kuva löytyy netistä, nimittäin kuvan negatiivi on mun äidin piirongin laatikossa. Jollain muullakin sitten lienee sama negatiivi.