... ei saa näyttää puolivalmista työtä, sanoi mun pappani. Mutta jos nyt laitan mökkikuvia, älkää arvostelko kovin ankaralla kädellä, tää ei ole ihan viimeistelty eikä valmis vielä. Jookos, kultsipuppelit smiley

Tästä kaapista remppa lähti liikkeelle. En suostu tästä luopumaan, tämä on kulkenut mun mukana viimeiset 20 vuotta.Keittiön tiskipöytänurkkaus ennen:


Ja nyt:Otin kuvan myös kamarin ovelta eteisen ovelle. Tämä on mietinnässä: tuo kaunis peiliovi on vanha, ja mietin, osaisinko maalata sen niin, että korostan noita peiliosia eri värillä. Ja jos maalaisin oven, maalaisinko tuon (ruman) tuvan oven saman väriseksi, vai suosista valkoiseksi. Mitäs sanoisitte? Tuo kulmassa oleva kaappi menee myös jollain tavalla uusiksi, mutta mun alkuperäinen suunnitelma kusi, täytyy laatia uusi wink Mutta se kuuluu kategoriaan sitten joskus tulevaisuudessa.. Kuten tuon vihertävän (yök no) palomuurin maalaaminen valkoiseksi. (kts. ylempi kuva)Näkymä ennen:


Ja nyt:
Tuonne jääkaapin nurkkaan olen etsinyt avohyllyä / hyllyjä joka paikasta. Siis IHAN joka paikasta! Tavallisia valkoisia avohyllyjä; ei missään! Onko lähdettävä sitä varten Ikeaan. Hyllyt tuon hellan ja laatikoston päällä tasaavat eri korkuisia kalusteita, luulen mie. Ja saan niistä tarpeellista säilytystilaakin. Mutta kun ei löydy!

Nurkka ennen:Ja nyt:(huomatkaa ihanan naarmuinen pöytä, jota en raaski varmaan ikinä kunnostaa: siinä on Esikoisen leipäveitsen jäljet monelta vuodelta, hän kun ei oppinut, että leipää ei leikata tuossa pöydällä vaan leikkuulaudalla. Nyt ne on niin rakkaat naarmut smiley)Lamppuliikkeen muuttomyynnistä löysin täydellisen lampun alennuksella pöydän yläpuolelle. Tosin se roikkuu vielä miten sattuu, vinossakin. Täytyy katkoa siitä pois ketjuja, jotta saan sen asetettua hyvin. Mutta kaunis, tyyliin sopiva uusvanha.Eilen ja toissapäivänä maalasin kaikki ovi- ja ikkunalistat kahteen kertaan, sekä oven karmeja. Lattiamaalia jäi sen verran, että luulen että verannan lattiakin vaihtaa väriä männyn värisestä harmaaksi.. Kukkalaudat maalasin myös yhteen kertaan, mummun vanhat, laikkuiset kukkalaudat saavat kelvata, kunhan saavat maalikerroksia päälleen. Sitten pelargoniat ikkunoille täydentämään tunnelmaa.Mie oon tosi tyytyväinen, pikkusilauksia ja lisäyksiä vielä vähän ja vot, hyvä tuli.