Taukoilu saa nyt riittää!

Huomasin, että kun kone on ollut kiinni , en ole yhtään kaivannutkaan nettiä. Mutta kun istua pläjäytän tähän tuolille, keksin muka kaikkea tähdellistä, mitä pitää koneella muka tehdä, ja kulutan tässä tunteja ihan turhanpäiväiseen.

Kirjoitin tuonne toisaalle päivityksen siitä, mitä mulle kuuluu. Kopioin sen tähän teillekin:

* olohuoneen patteri ei lämpiä kunnolla. Pakkasilla meinas jäätyä, nyt on sopivaa. Paskahomma kun talossa ei ole isännöitsijää, pitäisi aina itse hoitaa tuollaiset asiat. Tympii.

* vessanpönttö hajosi. Siitä meni rikki se vetonuppi. Toimii vielä, kun asettelee irronneen nupin kohdalleen, vetää ja ottaa nupin pois, jottei pönttö jää valumaan. Tarttis tehrä jotain..

* ulko-ovi ei mene kunnolla kiinni. Se on vääntynyt kuten joka helvetin talvi. Ei saada ovea lukkoon

* sulatin pakastimen. Sen jälkeen käynnistysnappula ei pysy päällä kuin sormella pitämällä, tai vaihtoehtoisesti teippaamalla nappulan kiinni. Valitsin jälkimmäisen vaihtoehdon.

* Elli on kipeä. Sain sille lääkkeet virtsatietulehdukseen vk-loppuna päivystävältä eläinlääkäriltä oireiden perusteella apteekkiin suoraan. Pissaa verta, tosin on jo parempi. Mun kädet on täynnä naarmuja ja reikiä, kun se tappelee lääkkeenottoa vastaan kuin villipeto

* auto katsastamatta, etulamppu palanut. Aika kuluu kohta umpeen

* mökillä oli ensin viemäriongelma, johon saan apua kunhan pakkanen laskee nollaan ja loka-auto tulee tyhjentämään likakaivon. Jollei sitten viemäri ole jäässä

* eilen huomasin, että mökin veden paisuntasäiliön mittari laskee lähelle nollaa. Veden tulo loppui lähes kokonaan. Epäilin että vesijohto on jäätynyt. Jeeee!

* jotta tästä ei tulisi täysin toivoton lista, kerron että äskeinen soitto putkimiehelle antoi toivoa: vesipumppu mökin ulkoseinässä on saattanut pakkasen vuoksi laueta pois päältä. Menen tarkistamaan, kunhan saan auton

*täällä kotona saunan lattiakaivo on tukkeessa

*vessan käsisuihku hajosi. Se on sentään vaihdettu uuteen.

* Kaksosjätkän  takki hajosi.

* räkätauti itsellä

Ei mulla muuta tällä kertaa....