Hannia on muistettu niin monella sydämellä, että tämähän vastaa aivan ystävänpäivää. (ei mitään paineita, ystävät rakkaat, mutta odotan tietenkin muistamista silloinkin :D )

Tällaisen ihanan sain Leenuliinilta, Jaanuskalta salasanan takaa, Liskonaiselta, Mamalta, Minziltä ja Stanstalta. Onpas mulla onnenpäivä! Voinpa vielä sanoa, että tuli tarpeeseen, eilinen oli vähän kiikunkaakun jaksamispäivä. Kiitokset teille, ihanat naiset!!

                                 

 

 

Tunnustus on tarkoitus jakaa eteenpäin henkilöille, joita pitää tärkeinä, inspiroivina ja kannustavina itselleen.

Voi sentäs, näitähän sitten onkin koko blogimaailma pullollaan! Mutta mie haluan, että jokainen kenen blogi on tuolla suosikkilistassani, voi halutessaan  ottaa tämän mukaansa. Niin erilaisia, mutta tärkeitä, inspiroivia ja kannustavia blogiystäviä kaikki!

Sitten pitääkin alkaa hieroa noita kuppaisia aivonystyröitä. Olen luvannut Stanstalle, että jatkan Olipa kerran-tarinaa siitä, mihin hän jäi. Saattaapi olla, että laiva vähintään eksyy reitiltään, henkilöt vaihtuu ja juonen kulku sekoittuu, kun mie alan sählätä omiani. Katsotaan, kuinka ämmän (tai sen laivaperheen) käy.