Tämä oli kyllä yksi parhaista jutuista, mitä olen tämän bloggaushistoriani aikana lukenut. Susikairan herrat A ja B asialla. Ja tästäpä sitten on poikinut paitaidea kukistajamehiläisistä, ja nyt miekin olen yksi onnellinen paidan omistaja. Tää on tosi, tosi hieno, kiitos Pusu:

 

Tulipa mieleen yksi juttu, kun luin Susikairan akan tämänpäivästä postausta siitä, miten hän oli miettinyt, kaiverretaanko Remun kaulapantaan Akan vai Remun nimi. Nimittäin olin ensimmäistä kertaa Iina-kissan kanssa eläinlääkärillä. Olin tilannut rokotusajan, ja kun nimeä kysyttiin, sanoin oman etunimeni.

Istuttiin sitten odotushuoneessa hyvissä ajoin, Iina kantokopassa, mie penkillä. Lääkäriasemalla on kolme eläinlääkäriä, ja aloin pelätä pahinta, kun yhteen huoneeseen huudettiin Piku, toiseen Musti, kolmanteen Mirri. Ja eikös vain meidän vuoromme koittaessa ovi auennut, ja lääkärin hieman epäilevä, mutta kuuluva ääni sanoi: Hannele. Otin kantokopan, ja äänettömän tuijotuksen saattelemana mentiin ottamaan Hannelelle kissaruttorokotus Nolostunut