Jotta kaikille tulee selväksi, että mie oon erittäin ahkera tyttö, laitan kuvat käsitöistä, jotka olen saanut valmiiksi lähtemään pukin pussiin.

Tilkuista koottu pikkuliina lähtee äidille. En ollut tyytyväinen tuohon punaisen ja vihreän räikeään vastavärisyyteen, mutta vihreä jännästi muuttui kirkkaammaksi kuin mitä se oli kankaana, kun viereen tuli punainen tulppaani. Sitten pari tilkkutyönä tehtyä patakinnasta. Niihin taidan vielä tehdä molempiin pariksi saman sarjan patalaput. Sitten vielä toinen pussukka, ensimmäisen samantyylisen esittelinkin  aiemmin. Kiristysnyöri puuttuu tästäkin. Pussukoihin piilottelen sisään kaikkea kivaa pientä, mitä sitten lieneekin..

2105578.jpgTulipas taas sössöjä kuvia, mutta menkööt.

Tytölle tein lapaset, ja aion vielä kutoa toiset, joihin neulon jonkin sortin tähtikuvioita, tai jotain... tyttö käyttää mielellään lapasia, ja jos teen kahdet, hän voi jatkaa lapastenkin suhteen valitsemallaan linjalla: eripariset lapaset käsiin ja kouluun.

2105511.jpg

Noh, taas tuli huono kuva tähän, vaikka se oli koneella ihan selvä. Mutta siis lapasessa on palmikot, joiden keskellä on nyppyjä.

Yhdet palatossutkin on palasten yhdistämistä vaille valmiit. Miten se päättely ja muukin viimeistely ottaa aina niin lujille.