Huomenta taas , kultsipuppelit.

Yhden aloituksen sain jo kämmättyä hittoon, onneksi en ehtinyt kirjoittaa pitkästi. Älkää painako tuota "suurenna"-osiota kesken kirjoituksen, jos sitten haluattekin palata takaisin normaaliin tekstiin. Se ei palaudu :( (eikä ole hymiöitä, haluan hymiöt takaisin!!)

Ja sitä piti sanoa, että täällähän on nykyään voimassa kommenttien tarkistus, joten älkää hätääntykö, jollei kommentti heti näy. Eilen sain aika paljon tupla- ja triplakommentteja, joten oletan että jotkut hätääntyi :) Jos olen mökillä ilman konetta, voi mennä pidempikin aika ennen tarkistelua ja julkaisua.

Tulinpa vaan julkaisemaan pari kuvaa aarteista, joita löysin tämän kerrostalon siivouksessa. Talon nuoremmat asukkaat katsoivat ihmetellen, kun kysyin, että haluaako joku muu nämä, vai saanko ne. Nyökyttivät kummastuneen näköisinä, nämä olisi lentäneet roskalavalle, jollen olisi huomannut.

DSCN0504-normal.jpg

Kaksi lampunkupua ja talon vanhat kellarin avaimet, jotka tosin ei enää käy mihinkään oviin täällä (mikä oli mun onneni, koska silloihan en olisi voinut ottaa näitä). Onko ideoita lampunkupujen käyttöön? Ainakin taimien suojaksi sellaisen voi laittaa, jollei muuta. Avaimet varmaan ripustan tuvan seinälle mökillä.

Tämä toinen on oikeasti vanhaa lasia. Ihanaa, vääristävää, paksua lasia.

DSCN0503-normal.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja nyt mie kerään kamppeeni, elukkani ja häippäsen. Ainakin torstaihin saakka olen mökillä, sitten on tultava käymään kaupungissa. Viikonloppuna saankin Esikoisen perheineen mökille vieraaksi. Voin itse häipyä sieltä osaksi aikaa tänne kaupunkiin, että saavat mökkeillä oman perheen kesken.