Mulle kun vähän vihjaa jostain haasteesta, niin jo mie laukkaan täällä kamera kourassa. Kaima-Hannele Hannelen paratiisi-blogista yllytti näyttämään jääkaappini sisällön. Tässä ensin jääkaapin ovessa ajankohtainen, lehdestä leikattu sarjakuva:

Saako siitä selvää? Eli miehän siinä istun pienenä ja pelkääväisenä lakimiestä vastapäätä Kieli ulkona

Sitten itse jääkaappi, ovi auki leväytettynä:

Sekainen, mutta harvinaisen täynnä, nythän on jo keskiviikko. Kauppapäivä mulla on säntillisesti kaksi kertaa viikossa, maanantaisin ja perjantaisin. Jolloin muuten huomaa, miten ruoan hinta on noussut. Samat ruoat maksaa nykyään 10-20 euroa / viikko enemmän. Mie tiedän, kun joudun aika tarkkaan ruoan hinnat laskemaan.

Ja kun kerran kameran kanssa heiluin, kuvasin samalla viimeisimmät tekeleeni käsityösaralta. Tällaiset lapaset, toisista tosin vielä päättelyt päättelemättä ja lapasen suun nirkkoreuna kääntämättä:

Ja sitten se pieni ja turha välikäsityö, josta mainitsin aiemmin. Olen ostanut tylsän sinikantisen kansion tilkkutyökurssin ohjeita varten. Päätin päällystää sen, tosin alkuperäinen suunnitelma muuttui (= unohtui), enkä käyttänytkään valmiita painokuvia, vaan keskelle länttäsin kukkakuvioisen neliön, ja siihen ympärille aloin ommella lisää sälää. Tällaiset tuli etu- ja takakannesta:

Näkyy kai sekin, että oli vähän vaikeuksia saada tuo kansion selkämys (yläkuvassa vasemmalla, alakuvassa oikealla reunalla) nätisti. Mie kun en osaa ajatella montaa työvaihetta etukäteen, tein parikin mokaa, ja selkämykseen jäi vähän kurttua. Mutta nythän se on mun näköinen, kurttuisa.