Olen saanut kaksi hienoa tunnustusta, sekä vielä ohjeet, miten ne saa tuotua omaan blogiin.
Sain Mimosalta tällaisen hienon:
2008646.jpg
 Aika monella tämä taitaa jo blogia komistaakin, mutta eikö ole hienoa, jos näitä saa useammankin. Siis ohjeen mukaisesti tämä pitää antaa viidelle eteenpäin:

1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.
2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
3) Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.
4) Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.
5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan. Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt ovat tässä

Mie en taida tätä kylläkään alkuperäispalkinnon osoitteeseen linkittää, kun tuo uruguain kielen osaaminen on vähän ruosteessa... mutta eteenpäin haluaisin tämän antaa näille, joiden blogeihin kurkin päivittäin: Hehkuvaiselle, Minzille , Susikairan Akalle, Saanelille sekä Inkiväärille. Taitaa osalle olla jo vaikkakuinkamones pysti, mutta haitanneeko tuo?

Sitten sain toisenkin tunnustuksen, Inkivääri laittoi tällaisen:
2008703.jpg
Voi miten mie oon nyt leuhka taas kerran :D Vielä leuhkempi oisin, jos oppisin koristelemaan nuo sivun laidat muutenkin, keräilemään ja siirtelemään nappeja sinne, sekä näitä tunnustuspalkintoja. Ehkä mie vielä joskus opin...