- valvottu yö takana. Piti vähän pohtia paitsi omia huolia ja mulheita, myös läheisen huolia ja mulheita. Tulin siihen tulokseen, että kaikki selviää aikaa myöten. Tähän tulokseen tosin tulin aamulla klo 06.15, enkä sen jälkeen(kään) nukkunut.

- asuntomyyntitilanne taisi saada yllättävän käänteen. Asiasta ei sen enempää vielä, mutta tällä hetkellä voin jo olla 98%:n varma, että kaupat syntyy joka tapauksessa jonkun kanssa piakkoin. Alan uudelleen katsella vuokra-asuntomarkkinoita kaiken varalle

- räkää niistetty reilun viikon sisällä noin 146 litraa. Alkaa tyrehtyyn räkävarastot. Hyvä niin.

- yskittää vielä, muttei niin paljon kuin kuvittelisi. Koivu kukkii, mutta lääkkeet on kai purreet vähän, enkä tukehdu ulkona. Ainakaan paljoa.

- äiti kuntouttaa raivokkaasti itseään palvelutalon turvallisessa suojassa. Kun hänet vielä reilu kuukausi sitten nostettiin sängystä ylös ja laskettiin takaisin makuulle, nousee mummeli jo itse humauttaen itsensä sängynjalkaan sidotun lakanaköyden avulla pystyyn. Kääntyykin jo osittain omin avuin. Kävelee käytävällä huomattavan pitkät matkan, silloin kuukausi sitten askelia taisi tulla viisi kerrallaan. Suu käy jatkuvasti Huomattavan sitkeä, pirteä ja elämänhaluinen mummu.

- aurinko paistaa jo lämpimästi.

- mökillä käyty. Ikkunoita pesty. Yöpymisestä luovuin, koska patterit on jo pois päältä, ja asteita sisällä oli viimeksi 10. Puuhella saatu vetämään. Nooh, ensin kylläkin savuttamaan. Mökin piha haravoimatta. Saunakamari sensijaan siivottu.

- rahat on aivan lopussa

- ei mulla muuta.