No niin, nyt mulle voi taas puhua.

Tänään on vanha koti siivottu, ja kaikki kamat täällä uudessa kodissa. Viime viikolla tiistaina toi muuttoauto huonekalut ja muuttolaatikot  tänne, ja jännää oli, nimittäin olin varma, että kaikki huonekalut ei mahdu tulemaan noista kiperistä mutkista täällä päässä. Muuttomiehet osasivat asiansa. Kaikki mahtui, tosin sohvasänkyä hieman purin ennen kuljetusta.

Läjiä vanhassa kodissa:

Lisää sotkua vanhassa kodissa:

Ja sotku siirtyi uuteen kotiin:

Ja uuden kodin makkariin:

Joku sentään osasi ottaa rennosti:

Elli sopeutui taas suvereenisti uuteen paikkaan. Hetken se pyöri täällä ja tarkasti kaikki paikat, ja kävi ensin istumassa tämän tästä ovella ja kysymässä, että onko tämä nyt samanlainen paikka kuin mökki, jossa saa käydä ulkona. Sanoin että ei ole, ja se tyytyi vastaukseen.

Osa tavaroista etsii vielä paikkaansa (ja mie tavaroita), mutta olkkarista saatte pari kuvaa ennen-jälkeen-kuvina.

Olkkari tyhjänä:

Ja olkkari tänään:

Olkkari toisesta suunnasta tyhjänä:

ja tänään:

Loppuja ei sitten voikaan vielä esitellä Mutta sanokaa nyt edes näistä jotain kaunista, ja kehukaa, kuinka kamalan ahkera mie oon ollut..

Edit. seur.päivänä: Joku Anonyymi esitti tuolla aiemmassa postauksessa kysymyksen, mitä porrassiivooja sanoo matoista kellarin käytävillä. En tiedä, mitä sanoisi, jos kellarin käytävillä olisi mattoja, siellä nimittäin ei ole (??) Ja mitä tulee tämän asuinkerrosten käytävämattoihin, niin sitä mun täytyy kysyä itseltäni, sekä tulevilta naapureiltani. Tässä talossa asukkaat siivoaa itse portaikon.