Jos ihmine on... huomsin että tuosya jäu puuttumaab n-kirjain...ja tuokin meni ihan helvetin väärin muuta kun eiole silmälaseja...niin että jos ihminen ja varsinkin nainen on ollut ta... terassilla, ja juonut paljon viinaa, niin voiko sen sitten antaa Hänelle anteekshi että hän kohtapuoliin oksentaa vain sen takiaettä hänellä on armoton hikka. Ka hänellä eiole silmälaseja päässä, joten kaiiki virheet on ymmärrettävä siten että hä ei ole tännö syyntakeinen ihmienn.

Että kyl mie osaisin kirjoittaa kunnolla, jos mulla vain olisi ne silmälasit ja tää hikka helpottaisi. MEnen maate. Taskkain eikun rakkain teveisin Haiinenne eikun Hanninne,

 

P.S: Tää oli kaikki liioittelua ja teeskesnetyä (huomasin virheen), mutta älkää huomenna kysykö, miten voin. Menen nyt hikkaileen sänkyyn. Hik!

Edit: aamulla klo 9.50. Noin siinä käy kun yrittää kirjoittaa yöllä ilman silmälaseja armoton hikka päällä. Nyt on hikka pois, ja näkökin huomattavasti kirkastunut + silmälasit päässä. Mutta joskus täytyy käydä terassilla, eikä voi mitään, jos terassilla tarjotaan koko ajan siidereitä ja shotteja ja salmareita. Olisi epäkohteliasta kieltäytyä.

Enkä oksentanut. Hik!