Lopetin vuosien jäsenyyteni Suomalaisessa Kirjakerhossa, koska huomasin peruvani suunnilleen kaikki sieltä tarjotut kirjat. Ei sen vuoksi, että kirjatarjonta olisi ollut huonoa, vaan sen vuoksi, että rahat on vähissä.

Sitten perustelin itselleni, että voin tällä säästämälläni rahalla liittyä toiseen kirjakerhoon. Enkö olekin ovela huijaamaan itse itseäni Mutta kun oli jo pitkään tehnyt mieli liittyä tähän ja kun osui kohdalle hyvä tarjous = sain valita kaksi kirjaa euron kappalehintaan, niin liityin. Kaksi täysihintaista kirjaa pitää jossain vaiheessa hankkia, ja sitten saan erota kerhosta, jos niin haluan. Mua ei kiinnosta korujen eikä korttien tekeminen (lue: olen sellaisessa huono ja tulokset säälittäviä), mutta odottelen, että jotain mulle sopivaa teemaa tulee kahden kirjan verran.

Niinpä uteliaisuuksissani tilasin tämän, ja yhden Tilda-kirjan, siis yhteensä kaksi euroa. En ole oikein innostunut tuosta tildasta, mutta piti kokeilla sitten kirjan ohjeella enkelin tekoa. Näytti niin yksinkertaiselta, mutta sain aikaan siipiin kurttuja, jalkoihin suonikohjuja, ja jalat on ihan vinossa, kaula näyttää irtoavan, ja letit oli mun mielestä suhteellisen vaikeat tehdä, vaikka näytti ihan simppeliltä. Kankaina käytin omia jämiä. Toisessa olkapäässä on jokin reuma tai muu epämuodostuma, kenkiäkään sillä raukalla ei ole. Mutta eihän kaikki enkelit voi olla täydellisiä, sanokaa nyt tekin niin.

Kun latasin enkelin kuvaa, huomasin että olin tallentanut sinne kuvan Liskonaiselle lähettämästäni haastepalkinnosta. Laitetaan se nyt tännekin vielä näkyville, Kymenlaaksolainen Suipponokkakarhu, joka Liskonaiselta sai nimen Ursa Nasalis:

Se sai vielä ennen uuteen kotiin lähtöään ruutuhameen päälleen ja korvikset korviinsa, niitä ei näy tässä kuvassa. Liskonaisen blogista voivat uteliaat nähdä, miten Ursa viimeisteltiin ennen lähtöään.

Kolmas haastepalkinto on keittiön pöydällä, valmiina lähtöön. Sitten on kaksi jäljellä, ja täällä mietin päätäni puhki, että mitä näille kahdelle keksisi. Jotain kivaa piristystä