Aamulla oli kännykkä herättämässä kuudelta, olin luvannut lähteä Kaksosjätkän kanssa Mikkeliin, jossa oli tänään AMK:n pääsykokeet. Ei siellä olisi mua tarvittu, olisi riittänyt mainiosti, että olisin vain lainannut päiväksi autoa. Mutta kun on mahdollisuus lähteä matkailemaan, niin lähdenhän mie palloilemaan outoon kaupunkiin päiväksi. Seurakseni sain kaksosten Sanni-kaverin, joten ei tarvinnut edes yksin palloilla.

Aamulla tosin meinasi käydä köpelösti. Mie, joka aina nukun huonosti, jos tiedän, että aamulla on aikainen herätys, heräilin tämän tästä katsomaan kelloa. Puoli kuudelta valvoskelin taas, ja mietin etten varmaan enää saa unta puoleksi tunniksi. Heräsin siihen, että Elli hyppäsi sänkyyn ja mun mahani päälle. Kännykkä oli soinut, ja soinutkin sen verran raivokkaasti, että oli pudonnut lattialle ja akkukin lentänyt puhelimesta. Onneksi Elli tuli, kello oli 06.04, kun laitoin telkkarin päälle ja tarkistin ajan.

Ajettiin reilu 100 kilometriä Mikkeliin ja pudotettiin Kaksosjätkä campukselle. Sitten jatkettiin kaupungille. Palloiltiin torilla, juotiin aamukahvit siellä, katseltiin ympärillemme ja etsittiin kirppareita. Yksi, Fidan lähetystyöntori löydettiin. Ja mie tein tosi hyviä ostoksia.

Valkoinen hellemekko.

DSCN0556-normal.jpg

Ihana rimpsuhame. Tätä hetken mietin, koska en ole mikään rimpsuinen nainen, mutta sitten ajattelin, että ehkä se jollekin kaverille kelpaa, jollei tule pidettyä. Hame on muuten parhaillaankin mun päälläni. Oikein mukava pitää, ja sopivan puseron kanssa kivan hipahtava.

DSCN0555-normal.jpg

Punainen, kotimainen laukku. Taitaa olla mun elämäni ensimmäinen punainen laukku, tosin väri ei ole ihan näin räikeä kuin kuvassa. En saanut oikeaa, hieman viininpunaisen sävyä onnistumaan. Aivan kuin uusi.

DSCN0559-normal.jpg

Ja kengät, nämäkin lähes käyttämättömät sandaalit.

DSCN0563-normal.jpg

Kaikki nämä yhteensä 24 euroa. Kyllä kannatti matkustaa Mikkeliin.