Kun olen päässyt taas bloggaamisen vauhtiin, niin blokataan nyt sitten. Paitsi että kuvien lataaminen oli erityisen hidasta, joten meinasin heittää hanskat tiskiin heti alkuunsa.
 

Piti tulla kaupunkikotiin pariksi päiväksi. Huomenna menen leikkuttamaan tukkani (vihdoinkin, tämä on ihan hirveä liuhuletti!) ja huomenna on myös Kaksosten 22-vuotissynttärit. Lupasin tarjota uudella pohjareseptillä tehtyä pizzaa. Se pohja tehtiin jo tänään, edellisenä päivänä, ja muutaman kerran sitä piti käydä vaivaamassa. Nyt se on jääkaapissa. Jollei siitä tule syötävää, niin ei se haittaa, koska itse syön vanhalla reseptilläni tehtyä gluteenitonta pizzaa. Hahhah!

Perjantai-aamuna vien Ellin kilpparikontrolliin, ja jos kaikki on hyvin, se saa rokotukset samalla reissulla. Sitten häippäsen takaisin möksälle.

Ilmat viilenivätkin sitten kertaheitolla. Pari päivää on rojautellut mahtavia sadekuuroja, ja valitettavasti ukkonen on jyrissyt aika railakkaasti. Tunnustan tässä nolon seikan; pelkään ukkosta. Mie jouduin 14-vuotiaana kovaan ukkosmyrskyyn, kun olin matkalla kotiin, ja salama iski ihan lähelle. Siitä saakka olen pelännyt ukkosta, en vain mahda sille mitään.

Yhden ukkosmyrskyn jälkeen papan kamarin ikkunasta näkyi jännän liekehtivä taivas.

DSCN0571-normal.jpg

(tuo musta haamu kuvassa on papan haamu, katsokaa vaan tarkkaan.. se heiluttaa teille kättään)

Katsoin etupihalle, ja koko maailma oli värjääntynyt punaiseksi. Oudon epätodellinen maisema, kamera ei ihan tallentanut sitä oikean sävyisenä.

DSCN0572-normal.jpg

Eilen kaivelin mökille viemiäni kangasvarastoja. Löysin joskus palakorista haalimani fleecen ja leikkasin siitä hupparin. Tänään taistelin siihen sisätaskuja. Kyllä huomaa, ettei ole vähään aikaan ommellut muuta kuin... no vaikka lampaita. Jos saan siitä yhtään hupparin näköistä, otan kuvan. Jollen, unohtakaa se fleece.

Olen ostanut vuosia sitten muutamalla eurolla pienen laatikoston jostain, ja se on ollut kummallinen laatikko, se nimittäin ei ole koskaan sopinut minnekään. Olen kuljettanut sitä kolmen kodin kautta mökille, eikä se ole paikkaansa löytänyt. Kunnes eilen keksin kokeilla sitä vessan seinään. Voilá! Nyt mulla on vessassa paikka, johon voin laittaa kaikki kauneudenhoitovälineeni ja meikkini (tässä kohtaa naurakaa!)
 

DSCN0589-normal.jpg

Mökillä on toinenkin tavara seilannut paikasta toiseen. Yltiöromanttinen, siskolta vaihtokauppana saatu enkelitaulu, joka ei ole sopinut oikein mihinkään seinään.

DSCN0593-normal.jpg

Ei voinut mitään. Se vaan löysi paikkansa..

DSCN0594-normal.jpg

Löysin myös vanhat kehykset, joihin laitoin Kotilieden kansikuvan jääkaapin viereen seinälle. Mie rakastan vanhoja, kellastuneita lehtiä, etenkin niiden mainoksia. (mutta vanhoja kehyksiä ei meinaa mistään löytää, ja kun löytää, niistä kiskotaan turhan isoja hintoja). Lehti on julkaistu 4 kuukautta ennen mun syntymääni :)

DSCN0579-normal.jpg

Mandi on edelleen voimissaan ja huolehtii kitukasvuisesta pelargoniasta.

DSCN0575-normal.jpg